Hyppää sisältöön

Roope Kakko aloitti vahvasti Portugalin avoimet – jakaa kahdeksatta sijaa

Roope Kakon loppuasennossa on tyyliä.

Roope Kakko palasi vauhdilla European Tourille. Hän teki viimeisen seitsemän reiän aikana viisi birdieä ja on avauskierroksen jälkeen kärkikymmenikössä.

Roope Kakko pelasi vahvan avauskierroksen tänään käynnistyneessä European Tourin ja Challenge Tourin yhteiskilpailussa, Portugalin avoimissa.

Kokenut ammattilainen kiersi Royal Obidoksen kentään tulokseen 69 (-3), mikä riitti avauskierroksen jälkeen jaettuun kahdeksanteen sijaan.

Kakko oli erityisen vahva takaysillä. Hän teki sen aikana viisi birdieä, yhden bogin ja parin pelaten sen neljä alle. Ensimmäiset yhdeksän reikää Kakko kiersi yhden yli parin tehtyään kaksi bogia ja yhden birdien.

Kärjessä on isäntämaan Vitor Lopes, joka pelasi neljä lyöntiä paremmin kuin Kakko. Toista sijaa jakavat Espanjan Carlos Pigem ja Ranskan Damien Perrier, jotka pelasi tuloksen 67.

Kahdeksatta sijaa jakaa Kakon lisäksi yksitoista muutakin pelaajaa, joten taistelu voitosta on tässä vaiheessa täysin auki.

Kakon lisäksi kisaan pääsi Suomesta mukaan myös Janne Kaske ja Oliver Lindell. Lindellin pitäisi parantaa hieman noustakseen cutista läpi. Hän pelasi avauskierroksen kaksi yli parin. Kaskella on enemmän työnsarkaa, sillä tuloksella 78 (+6) ei paljon juhlita.

Portugalin avoimissa palkintorahaa on jaossa 500 000 euroa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa