Hyppää sisältöön

Ringsiden mestari Extreme Scramblesta: ”Tänään on katsomisen arvoista golfia”

Henrik Lahti sai skumpat niskoilleen pari viikkoa sitten mestaruuskisoissa

Espoo Ringside Golfissa pelataan tänään hyvin erikoinen golfkilpailu. Scramble -pelimuoto yhdistettynä naurettaviin lipunpaikkoihin laittaa tuloslistan todennäköisesti hyvin mielenkiintoiseksi.

Espoo Ringside Golfissa pelataan tänään kello 14.00 alkaen Extreme Scramble. Mukaan on ilmoittautunut 22 paria, mutta viime tipassa sairastumisen takia mukaan on lähdössä 21 paria. 

Ringside Golfissa yllätysmestaruuden tänä vuonna voittanut Henrik Lahti on erittäin innoissaan alkavasta kisasta. Hän saa samaan ryhmään mestiksissa hopealle sijoittuneen kaksi Mid Tourin kisaa tänä vuonna voittaneen Joonas Hinkkasen

”Vaikea sanoa taktiikasta muuta kuin, että hyökkäys päällä. Harvinaisen paljon parit saavat tänään miettiä oikeita pelilinjoja ja pallon sijoittamista – erityisesti puteissa. Luulen, että otan itse taktikon viitan meidän parissa”, Henu kertoo. 

Ringsidessa on käynyt jyrä viheriöillä aamulla ja viheriöt on leikattu 3mm terällä. Lipunpaikat ovat erittäin vaikeita ja monipuolisia. 

”Kävin katsomassa ne ja siellä on paljon paikkoja, joissa paikallistuntemuksesta on apua. Kyllä me lähdetään pyttyä tavoittelemaan, mutta vaikkei nostettaisi on tänään luvassa aika ilmiömäisen hauska tapahtuma pelaajien ja katsojien näkökulmasta”, Lahti lupaa. 

Kisaan on ilmoittautunut myös kovan luokan pelureita. Korkeimmalla maailmanlistalla on Sami Välimäki, joka löytyy miesten maailmanlistan sijalta 476. European Tour -kokemusta löytyy myös Peter Erofejeffilta ja yksi kisa hänen pariltaan Henri Satamalta. Joonas Granberg ja Albert Eckhardt omien pariensa kanssa ovat aina viihdyttävää seurattavaa. 

”Vaikea sanoa mikä on voittotulos pariin nähden. Se voi olla kaikkea parin ja -10 väliltä, mutta sitä ei taida kukaan tietää. Aika moni tiipaikka on myös normaalia kauempana kun on lainattu muiden väylien bokseja. Rinkku on tänään ja huomenna täysin erilainen kuin koskaan.” 

Yksi asia on varma: ”Voittajat saavat kuvien ajaksi lainata mestareiden vihereitä takkeja. Tavoite on pitää oma takki päällä”, Henu päättää! 

Kisaa voi seurata GameBookista View Codella: 36384590

Lähtöajat: (Krista Bakker ja Sanna Nuutinen peruuttivat osallistumisensa sairastumisen takia)

Etsi luettavaa