Hyppää sisältöön

Rickie Fowler nousi kärkeen Japanissa – katso videokooste toisesta kierroksesta

Päättyykö Rickie Fowlerin pitkä kuiva kausi ZOZO Championshipissä? Hän jakaa nimittäin johtopaikkaa kilpailun puolivälissä.

Siitä on yli kolme ja puoli vuotta aikaa, kun Yhdysvaltain Rickie Fowler voitti edellisen kerran PGA Tourilla. Kyseessä oli vuoden 2019 Phoenix Open ja tuolla kaudella Fowler sijoittui kiertueen rankingissa 19:nneksi. Sen jälkeen Fowler kadotti pelinsä ja on onnistunut väläyttämään vain satunnaisesti.

Maailmanlistalla hän on valahtanut 160:nneksi, kun parhaimmillaan hän oli maailman neljänneksi paras pelaaja.

Kauteen 2022–23 Fowler sai hyvän alun sijoituttuaan Fortinet Championshipissä kuudenneksi. Viime viikolla Las Vegasissa hän putosi cutista, mutta torstaina käynnistyneessä ZOZO Championshipissä Fowler on jälleen iskussa.

Rickie Fowlerilla oli peli-ilme päälle perjantaina. KUVA: GETTY IMAGES

Mies nimittäin johtaa kilpailua tuloksella kymmenen alle parin kahden kierroksen jälkeen yhdessä Andrew Putnamin kanssa, vaikka Fowler kertoi, ettei ole täysin tyytyväinen siihen, miten hän on lyönyt palloa kahden ensimmäisen päivän aikana.

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, missä me olemme. Selvästikin viime viikon kilpailu ei mennyt odotusten mukaan. Draivasin huonosti, mutta jotkut tekemämme muutokset ovat onnistuneet ja hyvä sijoitus Napassa (Fortinet Championship) kertovat, että parempaa on luvassa”, Fowler sanoi kierroksen jälkeen.

Kymppireiältä startannut Fowler pelasi toisen kierroksen tulokseen 63 eli seitsemän alle parin. Yhtään bogia hän ei kierroksellaan tehnyt.

Kisa pelataan Japanissa ja potissa on peräti 11 miljoonaa dollaria, joten paikalla on paljon pelaajia maailmanlistan 20 parhaan joukosta. Heistä parhaiten ovat kilpailun puoliväliin suoriutuneet Collin Morikawa ja Viktor Hovland, jotka jakavat kahdeksatta sijaa tuloksella seitsemän alle parin.

Kotiyleisön suuri suosikki Hideki Matsuyama on tuottanut japanilaisen pettymyksen. Hän on 49:ntenä kahden kierroksen jälkeen.

Kisaan pääsi mukaan ainoastaan 78 pelaajaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa