Hyppää sisältöön

Rickie Fowler kertoo unelmien vapaapäivänsä ja paljon muuta

Rickie Fowler avasi vuotensa komeasti sijoittumalla Havaijilla viidenneksi

Rickie Fowler on kiistatta yksi golfmaailman suosituimpia pelaajia. Joka kierroksella häntä seuraa samoihin vaatteisiin ja snapbackiin pukeutuneita junioreita ja nuoria aikuisia. Golfin teini-idolista saa väkisinkin helposti samaistuttavan kuvan.

Rickie Fowler on ollut jo kymmenisen vuotta yksi golfin seuratuimmista pelureista. 31-vuotias Fowler on voittanut urallaan ”vain” viisi kertaa PGA Tourilla, ollut osana Ryder Cup- ja Presidents Cup -joukkueita, sekä taistellut useasti majorin ykkössijasta. 

Erityisen kiinnostavan Fowlerista on aina tehnyt rennonlempseä tyyli ja edelläkäyvä pukeutuminen värikkäisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiin. Tavaramerkkinä on ollut sunnuntaisin oranssiin pukeutuminen, joka on perua hänen yliopistoajoista Oklahoma Statesta. 

Fowler avasi Hawaijilla Golf Digestin videolla hieman lisää itsestään. Muun muassa kysymykseen millainen on maailmantähden täydellinen vapaapäivä, vastaus oli samanlainen mitä se varmasti olisi kenellä tahansa muulla ikätoverilla. 

”Haluan varmasti tehdä pienen treenin aamulla, jotta saan tunteen, että olen saavuttanut jotain. Illalla ehkä ysi golfia kavereiden kanssa, pullo viiniä vaimon kanssa ja hyvää ruokaa – sama uudestaan seuraavana pävänä”, Folwer nauraa. 

Tämä ja paljon muuta infoa sympaattisesta Fowlerista alla olevalla kysymys-vastaus -videolla! Myös vuosi 2020 alkoi Fowlerin osalta komeasti. Hän jakoi viidennen sijan Tournament Of Championsissa Havaijilla.

Etsi luettavaa