Hyppää sisältöön

Revontuli Golfissa hyvä tulos palkitaan – green fee määräytyy torstaisin tuloksen mukaan

Revontuli Golfissa on tarjolla upeita maisemia ja onnistuneesti muotoiltuja viheriöitä. Kentän kakkonen on yksi parhaista.

Bogipelilläkin vieraspelaaja saa reilun alennuksen, green fee maksetaan vasta kierroksen jälkeen.

Torstai on toivoa täynnä Revontuli Golfin kentällä Hankasalmella, jossa vieraspelaajat pääsevät nauttimaan Suomessa ainutlaatuisesta edusta hinnoittelun osalta

Green fee arkisin on 45 euroa. Paitsi torstaisin, jolloin pelaajalla on mahdollisuus maksaa kierroksestaan 0,3 euroa lyöntiä kohden.

Tausta tarjoukselle liittyy asiakaspalautteeseen. 

”Meillä oli vuosia sitten kisa, joka oli vahingossa ilmoitettu scrambleksi. Se oli kuitenkin greensome, jossa palloa lyödään vuorotellen. Kokenut herrasmies reklamoi kilpailumaksun suuruutta, kun oli saanut lyödä laskemaansa vähemmän.  Tästä syntyi idea palkita pelaajat vähistä lyönneistä ja hyvistä peleistä normikierroksilla”, kertoo Revontuli Golfin perustaja Markku Kinnunen.

Jo seitsemän vuoden ajan green fee on torstaisin ollut 0,3 euroa lyöntiä kohden. Sadan lyönnin kierroksesta hinnaksi muodostuu 30 euroa, 80 lyönnistä veloitetaan 24 euroa ja pariin pelaamisesta (72) alle puolet normihinnasta (21,6 e).

”Keskimääräinen tulos Revontulessa on noin 100 lyöntiä, jolla saa siis kolmasosan hinnasta pois”, Kinnunen jatkaa.

18:n väylän ja viheriön takana siintää bakteeriton Iso-Virmasjärvi

18:n väylän ja viheriön takana siintää bakteeriton Iso-Virmasjärvi

Teemu Tyry

”Seitsemän vuotta samalla tarjouksella on pitkä aika. Ehdotin jo toimitusjohtajana työskentelevälle tyttärelleni Tiia Valkamalle uuteen tarjoukseen siirtymistä. Hän oli nykyisen kannalla, pelaajille se tuo mielenkiintoa peliin, ja on vieraspelaajien määrällä mitattuna meille erinomainen tuote.”

Revontuli Golf on kymmenillä suomalaisilla golfkentillä rakentamisessa ja projektin valvonnassa mukana olleen Aarre Lukan ainoa oma suunnittelutyö golfin saralla. Lopputulosta voidaan pitää erinomaisena ja kokeilemisen arvoisena.

Revontuli Golf

Etsi luettavaa