Hyppää sisältöön

Revontuli Golf on osa Hankasalmen mukavuusaluetta

Hankasalmella on saatu pelata kuluvalla kaudella erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä
Revontuli Golf sijaitsee Keski-Suomessa.

Jäsenmäärältään Suomen kolmanneksi suurin golfkeskus on osa ”mukavuusaluetta”, joka tarjoaa golfin lisäksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet, kokoustilat, saunat sekä tasokkaan majoituksen ympärivuotisesti.

Revontulen viihtymiskeskuksessa Hankasalmella vietettiin lauantaina  tanssikauden avajaisia. Puitteet  vapaa-ajanviettoon ovat monipuoliset, viikolla asiakaskunta muodostuu enimmäkseen yritysten kokouksista ja tapahtumista.

Golf tuli perheyrityksen palveluvalikoimaan 2000-luvun alkuvuosina.  Revontuli Golf  nousi nopeasti maan suurimpien seurojen joukkoon. 

”Golfin aloituskynnys miellettiin silloin nykyistä korkeammaksi. Halusimme luoda hyvätasoisen kentän, pelaajille kohtuullisen hintatason ja jäsenyyden, joka ei  hintansa punolesta nousisi esteeksi golfin aloittamiselle”, kertoo yrittäjä Markku Kinnunen, joka nykyisin toimii Revontulen omistavan yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Mukavuusalueeksi brändätyn Revontulen liikevaihdosta golf muodostaa noin 10 prosenttia. Majoitustilaa on jopa 260 ihmiselle, palvelukokonaisuuteen liittyy kaksi ravintolaa, kokoustiloja, useita rantasaunoja, viihdekeilailua ja erittäin suosittu tanssikeskus. 

”Meillä on ollut erinomainen golfkausi. Kenttä on todella hienossa kunnossa. Ensikertalaiset hämmästelevät kentän tasoa ja pelaamisen nopeutta, sekä erityisesti sitä, että viimeiseltä viheriöltä on kävelymatka rantasaunaan”, jatkaa Revontuli Golfin toimitusjohtaja Tiia Valkama, Kinnusen tytär.

Pelikierrosten määrä tullee olemaan samalla tasolla kuin edelliskaudella, noin 16 000. Toukokuun alusta lokakuun puoleenväliin ulottuvan pelioikeuden hinta oli  todella edullinen, 329-359 euroa niille, jotka hankkivat sen jo alkuvuodesta. 

Revotntuli Golfin kentän kunnosta on vastannut jo vuodesta 2006 Harri Teittinen

Revotntuli Golfin kentän kunnosta on vastannut jo vuodesta 2006 Harri Teittinen

”Kenttä pidetään keleistä riippuen avoinna vielä marraskuulle, jolloin on ohjelmassa kisojakin. Pelioikeuden lunastaneet jatkavat lokakuun puolenvälin jälkeen pelejäään puolikkaalla green feellä”, Valkama kertoo.

Vuoden 2018 tilastojen mukaan Revontuli Golf (2 865) oli Vihti Golf Clubin (5 595) ja Hattula Golfin (3 129) jälkeen maamme kolmanneksi suurin golfseura.

”Samoissa luvuissa mennään tälläkin kaudella. Hankansalmelaisia jäsenkunnastamme ja pelaajista on vain murto-osa. Näkisin tavoittelemisen arvoisena Keski-Suomen alueen kenttien laajempaa yhteistyötä, mutta siinä ei vielä ole päästy konkretian tasolle.”

”Tavotteemme on erityisesti saada uusia vierailijoita Revontuleen yritysasiakkaina ja sekä golfin pelaajina, sillä hintojen huokeus laatuun suhteutettuna saa heidät hyvällä prosentilla palaamaan mukavuusalueellemme”, Valkama jatkaa.

Lasi-Iglut vetävät myös ulkomaalaisia turisteja

Revontuli Golf on erinomaisten yhteyksien päässä, silti niin etäällä, että useimmille golfareilla samassa yhteydessä illanvietto ja yöpyminen ovat perusteltuja. Maisemat kentältä viereiselle järvelle ovat hulppeat ja majoitusmahdollisuudet todella monipuoliset. Lasi-iglut ovat Revontulen ylpeyden aihe, jotka eksoottisuutensa vuoksi puhuttelevat myös ulkomaalaisia vierailijoita. 

”Golfarien yöpymiset ovat iloksemme yleistyneet. Kuluvan kauden erinomainen kunto kentän osalta edesauttaa markkinointimme ja viestintämme tehoa. Näemme valtavan kasvupotentiaalin vieraspelaajien määrän lisäämisessä,  sekä yritysten järjestämien kokousten ja tapahtumien osalta. Liiketoimintamme on ympärivuotista ja tämän johdosta palveluiden jatkuva kehittäminen on elinehtomme”, Tiia Valkama muistuttaa haastattelun lopuksi.

Allekirjoittanut vieraili Revontuli Golfissa artikkelia tekemässä kymmenisen vuotta sitten. Kenttä, palvelukonsepti sekä järvimaisemat saivat peukun nousemaan pystyyn, vaikka omaan pelaamiseen ei jäänytkään aikaa. Vierailun toteuttaminen on jäänyt kytemään mieleen ja toivottavasti se viimeistään kaudella 2020 toteutuu. 

Revontuli Golf

Revontuli, majoitus

Revontuli, GoGolf majoituspaketti

Etsi luettavaa