Hyppää sisältöön

Reed laittoi juristin asialle – yritti hiljentää suuresta suustaan tunnetun tv-kommentaattorin

Brandel Chamblee tunnetaan suuresta suustaan ja Patrick Reed erilaisistaan tötöilystään.

Patrick Reedin asianajaja yritti vaientaa Brandel Chambleetä, joka syytti tätä televisiossa huijaamisesta.

Kohut Patrick Reedin ympärillä sen kun jatkuvat. Golf Week uutisoi eilen, että Reedin asianajaja oli lähettänyt Golf Channelin asiantuntijakommentaattori Brandel Chambleelle varoituskirjeen, jossa tätä kiellettiin puhumasta huijaamisesta.

Reed sai joulukuussa pelatussa Hero World Challenge -kisassa kahden lyönnin rangaistuksen, koska hänen mailansa osui hiekkaan ennen lyöntiä, mikä paransi pallon asemaa.

Reed itse myönsi tapahtuneen, mutta sanoi kyseessä olleen vahinko. Moni muu televisiokuvasta asian nähnyt taho koki asian toisin. Hänen koettiin tietoisesti parantaneen pallon paikkaa.

Nyt Golf Week on saanut käsiinsä kirjeen, jossa Chambleeta vaadittiin pitäytymään lopettamaan väitteet siitä, että Reed olisi huijanut Bahamasaarilla pelatussa kisassa.

Reedin asianajaja Peter Grinsberg on golfpiireistä tuttu, sillä hän edusti taannoin sekä Vijay Singhiä että Hank Haneyä, jotka tahoillaan haastoivat PGA Tourin oikeuteen. Hän toimii osakkaana newyorkilaisessa asianajotoimistossa.

Chamblee oli vastaanottanut kirjeen joulukuun 13. päivä, jolloin pelattiin Presidents Cupia Australiassa. Yhdysvaltain joukkueessa pelannut Reed oli hävinnyt tuolloin molemmat ottelunsa ja häntä grillattiin edellisviikon tapahtumista paikan päällä.

Muutama päivä aiemmin Chamblee oli lausunut Golf Channelillä muun muassa seuraavasti: ”Patrick Reedin puolustaminen on sama asia kuin puolustaisi huijaamista. Se on sääntöjen rikkomisen puolustamista.”

Reedin juristi Ginsberg korosti kirjeessä, että mikäli PGA Tour olisi uskonut, että Reed rikkoisi sääntöjä tietoisesti, kiertue olisi diskannut Reedin turnauksesta eikä olisi antanut tälle kahden lyönnin rangaistusta.

Golf Week tavoitti Chambleen, joka ei ollut lainkaan huolissaan kirjeestä.

”Ihmettelen sitä, kuinka Patrick Reed on löytänyt ainoan lakimiehen maailmassa, joka ei pelaa golfia”, hän veisteli Golf Weekin mukaan.

Etsi luettavaa