Hyppää sisältöön

Race to Dubai: Ilonen piti asemansa, Korhonen putosi pykälän

Mikko Ilonen taistelee paikasta 60 parhaan joukossa.

Mikko Ilosella ja Mikko Korhosella on vielä kosolti panosta kauden päätöskilpailuissa.

Hieman yli 30 000 euroa tai ranking-pistettä erottaa Mikko Ilosen 60 parhaan joukosta Euroopan Tourin Race to Dubai -rankingissa. 60 parasta pelaajaa jatkaa Euroopan Tourin kolmiosaiseen finaaliin, joka pelataan marraskuussa.

Viikonloppuna pelatun Italian Openin jälkeen Ilosen ranking-sijoitus on 66:s. Hän on ansainnut tällä kaudella noin 360 000 euroa.

Italian Openissa Ilosta hieman paremmin onnistunut Mikko Korhosen taas erottaa 110 parhaan rajasta noin 10 000 euroa. 110 parasta uusii korttinsa kiertueella kauden päätteeksi. Viime vuonna Korhonen sijoittui rankingissa 90:nneksi.

Mikko Ilonen pitää hieman pelitaukoa. Hän ei osallistu tällä viikolla Saksassa pelattavaan European Openiin. Hänen seuraava kilpailunsa on lokakuun 6.-9. päivä pelattava European Open. Sen sijaan Mikko Korhonen on mukana Saksassa.

Molemmat suomalaiset kärsivät hieman terveysongelmista. Mikko Ilonen potee niskaansa, jonka on viime aikoina taikonut pelikuntoon hänen fysioterapeuttinsa Pierre Johansson. Mikko Korhosta vaivaa puolestaan alaselkä.

”Tosi rankka viikko. Alaselkä on aivan loppu. Ensi viikolla löytyy toivottavasti veto entistä paremmin”, Korhonen harmitteli.

Race to Dubai -rankingia johtaa Danny Willett ennen Henrik Stensonia ja Rory McIlroyta. Roope Kakko on rahalistalla sijalla 143, matkaa 110:nteen sijaan on peräti 90 000 euroa.


Euroopan Tourin kilpailut näyttää Suomessa Viasat Urheilu ja Viaplay


 

Etsi luettavaa