Hyppää sisältöön

R&A: ”The Openin siirtäminen on edelleen vaihtoehto”

R&A:n Martin Slumbers kiisti Golf Digestin uutisen.

R&A pääsihteeri Martin Slumbersin tiedotteen perusteella Golf Digestin uutinen siitä, että The Open olisi jo päätetty peruuttaa, ei pidä paikkansa.

GoGolf uutisoi eilen Golf Digestin kirjoituksen perusteella, että tämänvuotista The Open Championshipiä ei siirrettäisi koronaviruksen vuoksi myöhempään ajankohtaan, vaan se peruttaisiin kokonaan.

Kilpailun järjestävä R&A julkaisi kuitenkin eilen tiedotteen, jossa se kertoo, että mediassa olleista tiedoista huolimatta kilpailun siirtäminen on edelleen vaihtoehto.

”Teemme edelleen työtä eri vaihtoehtojen eteen ja yksi vaihtoehdoista on kilpailun siirtäminen”, pääsihteeri Martin Slumbers sanoi tiedotteessa.

”Johtuen erilaisista ulkoisista tekijöistä, prosessissa ratkaisemissa jonkin verran aikaa.”

Slumber pyysi faneilta, pelaajilta ja muilta asiaa koskettavilta kärsivällisyyttä. Hän lupasi, että R&A kertoo The Openin tilanteesta heti, kun se on mahdollista.

Golf Digest perusti uutisensa nimettömiin lähteisiin, joiden mukaan The Open Championship on vakuutettu maailmanlaajuisen pandemian varalta, eikä sitä muun muassa sen vuoksi pidettäisi tänä vuonna lainkaan.

Etsi luettavaa