Hyppää sisältöön

Pyöreitä täyttävä Tawast Golf repäisi: Jäsenyys ja green fee uusille jäsenille superhalvalla

Tawast Golfin klubitaloa on remontoitu uuteen uskoon.

Tawast Golf houkuttelee uusia jäseniä ja vieraspelaajia messevin tarjouksin. Hämeenlinnassa sijaitseva kenttä on mukana myös golfmessuilla.

Hämeenlinnassa sijaitseva Tawast Golf täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi se päätti houkutella seuraan uusia jäseniä erinomaisella tarjouksella. Tawastin jäsenyys, joka sisältää yhden henkilökohtainen green feen , maksaa juhlavuotena vain 60 euroa. Normaalisti aikuisten jäsenmaksu on 104 euroa.

”Kyseessä on poikkeuksellinen tarjous. Emme ole kertaakaan aiemmin tällaista tehneet, mutta nyt kun juhlavuoden myötä tarjoutui kerrankin mahdollisuus kampanjahinnoitteluun, niin päätimme vastata markkinoihin. Nykyään on paljon kampanjahinnoittelua, emmekä halunneet jäädä sivusta seuraamaan”, Tawast Golfin toimitusjohtaja Lauri Manninen sanoo.

Vaikka tarjoushinta on tarjolla ainoastaan uusille jäsenille, seura ei ole unohtanut nykyisiä jäseniäkään. Manninen nimittäin lupaa juhlavuoden aikana erilaisia tarjouksia myös nykyisille jäsenille. Niihin lukeutuvat esimerkiksi seuraavat edut: kaksi yhden hinnalla -lounaskuponki sekä 30 prosentin alennus yhdestä pro shop -tuotteesta sekä kaikista avoimista kilpailuista. Tawast Golfin jäsenyyteen kuuluu myös GoGolfin jäsenyys.

”Kesän aikan julkaistaan huomattava määrä muitakin etuja jäsenistölle”, Manninen sanoo.

Jäsenkampanja on tepsinyt, sillä Tawast Golfiin on liittynyt tämän vuoden aikana jo 150 uutta jäsentä. Nykyään seurassa on jäseniä jo yli 1 200.

”Viime vuonna jäsenmäärä meni vähän alas, ja tällä olemme pyrkineet myös vastaamaan siihen. Toivomme tietenkin, että tänä vuonna liittyvät uudet jäsenet jatkavat meillä tästä eteenpäin, ja pyrimme pitämään Tawastin jäsenyystuotteen riittävän houkuttelevana jatkossakin”, Manninen sanoo.

Tawast Golf on mukana 15.–17.3. pidettävillä Golfmessuilla. Messutarjouksena ja juhlavuoden kunniaksi Tawast Golf myy koko kauden voimassa olevaa green feetä 30 eurolla. Green fee on voimassa koko kauden ajan ilman rajoituksia. Yksi asiakas saa ostaa enintään kaksi green feetä.

”Pyrimme tekemään Tawast Golfia tutuksi. Haluamme, että pelaajat pääsevät tutustumaan uusittuun Tawastiin. Olemme lähivuosien aikana laittaneet paikat kondikseen eli korjattu klubitilat ja tehty myös kentällä erilaisia remontteja”, Manninen kertoo.

Tutustu kotimaisten golfkenttien messutarjouksiin jo nyt. Tarjoukset on ostettavissa GoGolfin verkkokaupassa perjantaina 15.3. klo 9 alkaen.

Etsi luettavaa