Hyppää sisältöön

Puuttuuko kärryt, etkä halua ostaa omia – Kurkissa keksittiin poikkeusajalle ratkaisu

Kurk Golf vuokraa kärryjä ja Nordcenter golfautoja poikkeusaikana.

Kurk Golf vuokraa poikkeusajalle kärryjä. Nordcenterissä saa kuukaudeksi vuokralle golfauton.

Moni golfkenttä noudattaa Golfliiton suosituksia ja on ottanut lainakärryt pois käytöstä koronaepidemian vuoksi. Tämä on johtanut golfliikkeissa suureen kysyntäpiikkiin, mikä on vaikuttanut myös kärryjen saatavuuteen. Välillä golfliikkeet ovat myyneet ei-oota, kun varastot ovat tyhjentyneet golfkärryistä.

Kaikki eivät kuitenkaan halua ostaa kärryjä lyhyeksi aikaa. Nyt joillakin golfkentillä kärryjä on saatavilla myös pitempiaikaiseen vuokraukseen ja henkilökohtaiseen käyttöön. Tällaista mahdollisuutta tarjoaa ainakin Kirkkonummella sijaitseva Kurk Golf.

Kurk Golfissa henkilöhenkilökohtainen käyttöoikeus golfkärryyn maksaa poikkeusolojen ajan 39 euroa.

Kentän Facebook-sivuilla kerrotaan, että kärryt pestään ja desinfioidaan ennen kuin luovutetaan vuokralle.

”Kärryyn laitetaan asiakkaan nimi, ja ne saa säilyttää klubilla golfautojen parkkipaikalla. Säilytys tehdään riviparkissa, joten muiden kärryihin ei tarvitse koskea. Kärry on siis vain nimetyn asiakkaan käytössä”, Kurk Golfin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Hieman samanlainen ratkaisu on tehty Nordcenterissä, jossa voi vuokrata golfauton kuukaudeksi käyttöön.

”Auto säilytetään ja ladataan autokatoksessamme tai mikäli asut Nordcenterin alueella voit itse säilyttää autoa”, Nordcenterin verkkosivuilla kerrotaan.

”Autot nimetään ja niitä käyttävät vain nimetyt henkilöt. Golfautolla pelatessa samassa autossa saa olla yksi henkilö tai kaksi henkilöä samasta perheestä.”

Kuukausivuokraus maksaa 200 euroa, ja se on mahdollista siihen asti, kunnes kentällä pystytään aloittamaan normaali päivävuokraus.

Etsi luettavaa