Hyppää sisältöön

Putterilla ei oikein uppoa, mutta wedgellä säkityksiä tulee – Lindellin chippasi kaksi eagleä

Oliver Lindell on 21-vuotias porvoolainen golfammattilainen

Oliver Lindell pelasi yhtä kierrosta lukuunottamatta hyvän avauskisan Etelä-Afrikassa.

Oliver Lindell lopetti Challenge Tourin avauskisan kunnialla Etelä-Afrikassa. Hän paransi tänään eilistä tulostaan kymmenellä lyönnillä ja päätyi yhteistulokseen -2 (68-71-79-69). Oliver on tällä hetkellä kisassa 60:ntena, kun kärkiryhmä on vasta kierroksen alussa.

Päätöskierroksen kelpo tuloksesta huolimatta, Lindell ei saanut puttipeliä toimimaan tänäänkään. Kolmen putin viheriöitä tuli kolme, eikä pallo mennyt löytänyt reikää kuin ihan sen vierestä. Kaksi Lindellin birdieistä oli tap-inejä ja yhden hän upotti sisään lob-wedgellä.

Kolmen birdien lisäksi Lindellin kortissa komeili kaksi eagleä, jotka tulivat par 5 -rei’illä. Kumpaankaan Oliver ei tarvinnut putteria.

”Eaglet olivat kymmenen metrin chippejä fringeltä, molemmat vielä maalasin cädille ja löin ilman lippua”, hän viestitti Etelä-Afrikasta.

Eilen Lindellillä oli ongelmia myös draivauksen kanssa, mutta sen hän sai tänään kuntoon takaysillä melko pienellä muutoksella lyöntiin.

”Takaysillä oli upeata peliä lukuunottamatta vikana reiän kolmea puttia. Kauheasti on sähköä putissa, että siihen täytyy panostaa ensi kisassa. Muuten viikko oli hyvä. Ensi viikolla pitää saada neljä ehjää rundia, niin siitä tulee hyvä”, Lindell viestitti.

Challenge Tour jatkuu Etelä-Afrikassa RAM Cape Town Openilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa