Hyppää sisältöön

Putkosella erinomainen startti suurkisassa Indonesiassa: ”Olen päässyt puttimaailmaan takaisin”

Teemu Putkonen jahtaa huippumenestystä ja Asian Tourin pelioikeutta

Teemu Putkonen on pelannut pirteästi syyskaudella Asian Tourilla. Kun kiertuetta on jäljellä kaksi kilpailua, tarvitsee Putkonen uran parhaan kilpailunsa saavuttaakseen täyden pelioikeuden ensi kaudelle.

Indonesian Mastersin 750 000 dollarin palkintopotti tarjoaa Asian Tourilla kovia mahdollisuuksia suuriin nousuihin rahalistalla. Teemu Putkonen tarvitsee sellaisen mikäli meinaa nousta 60 parhaan joukkoon kiertueen rahalistalla. 

Putkonen antaa Indonesiassa itselleen hyvän mahdollisuuden menestykseen varsinkin avauskierroksen perusteella. Tulos 69 (-3) oikeuttaa avauskierroksen ollessa vielä kesken kahdeksanteen sijaan. Kilpailun paras tulos on -5 tasaisessa kärkipäässä, joten starttia voidaan pitää erinomaisena! 

”Joo hyvin pelasin koko päivän, kaikki osaalueet oli kyllä solideja. Bogit vaan vekka niin hyvä tulee. Peli on tuntunut jo monta vuotta hyvältä, nyt vihdoin viimeiset muutamat kuukaudet olen päässyt puttimaailmaan takaisin niin ollut siisti pelata”, Putkonen kertoo.

Rahalistan sijalla 108 oleva Putkonen tarvitsee täyden kortin saavuttamiseen noin 40 000 dollarin tulos kahdesta viimeisestä kilpailusta. Tällä viikolla koko potissa on 750 000 dollaria ja ensi viikolla Thaimassa 500 000 dollaria. Käytännössä sijoitus viiden parhaan joukkoon tällä viikolla nostaisi Putkosen kortin saajien joukkoon. Se olisi myös hänen uransa ylivoimaisesti paras sijoitus Asian Tourilla. 

Myös Janne Kaske pelasi kohtalaisen pirteästi. Janne myönsi ennen kisaa, että peli ei ole kovin terävässä kunnossa. Par-tulos 72 oikeuttaa sijaan 61, eli keskikastiin avauspäivän perusteella. 

Etsi luettavaa