Hyppää sisältöön

Putkasta podiumille: PGA Tour -voittaja jäi kiinni seksin ostamisesta, mutta pääsi juhlimaan voittoa kuukausi myöhemmin

Tommy Gainey nappasi ensimmäisen voittonsa yli seitsemään vuoteen.

Tommy Gainey pidätettiin seksin ostamisesta. Kuukausi myöhemmin hän juhli ensimmäistä voittoaan yli seitsemään vuoteen.

Korn Ferry Touria tätä nykyä pelaavalla Tommy Gaineyllä oli vauhdikas kuukausi. Joulun alla mies jäi kiinni Floridassa poliisin suurratsiassa seksin ostamisesta. Eilen hän otti Bahamalla pitkästä aikaa voiton ammattilaiskisassa.

Gainey jäi kiinni, kun hän erehtyi ostamaan seksiä prostituoiduksi naamioituneelta poliisilta. Kaksikko pääsi sopuun 60 dollarin summasta, mutta petipuuhien sijaan Gainey päätyi poliisin pakeille.

Gainey, joka tunnetaan parhaiten siitä, että hän käyttää pelatessaan kahta hanskaa, ei ollut ainoa ihminen, joka jäi nalkkiin operaatio Santa’s Naughty Listissä, sillä kuuden päivän aikana yli sata miestä ja naista napattiin suurratsiassa. Seksin ostaminen on laitonta suurimmassa osassa Yhdysvaltoja.

Ikävä episodi ei jäänyt kalvamaan pitkäksi aikaa, sillä Gainey voitti pitkästä aikaa ammattilaiskilpailun vain reilu 30 päivää myöhemmin Bahamalla. Kyseessä oli PGA Tourin haastajakiertueen Korn Ferry Tourin osakilpailu.

Kaikkiaan mies on voittanut kolme osakilpailua haastajakiertueella, mutta uran kohokohta on vuonna 2012 saavutettu voitto RSM Classicissa, joka kuuluu PGA Touriin. Kyseessä oli myös hänen edellinen voittonsa missään turnauksessa.

Viimeiset vuodet Gaineyn peli on kulkenut alamäkeen muun muassa terveysvaivojen vuoksi, joten voitto varmasti maistui kaikkien vastoinkäymisten jälkeen erittäin hyvältä. Maailmanlistalla hän ehti valahtaa 1600 huonommalle puolelle, mutta ensi viikolla julkaistavalla listalla nousua tulee rutkasti.

”Kaikki loukkaantumiset ja muut ongelmat huomioiden, olen erittäin onnekas ja siunattu”, Gainey sanoi voiton jälkeen.

Voitostaan Gainey kuittasi yli 108 000 dollaria.

Etsi luettavaa