Hyppää sisältöön

Puolan ihmeellä jäätävä startti, 59 käsien ulottuvissa – Kakko mukana kärkikamppailussa

Nyt seurataan

Puolan Adrian Meronk on päässyt huippuvireeseen. Pari viikkoa sitten tuli voitto ja tänään hänestä saattaa tulla kolmas alle 60 lyönnin pelannut mies Challenge Tourilla. Roope Kakkokin on voittotaistelussa mukana.

Adrian Meronk on aloittanut Ranskassa käytävän Provencen avointen kolmannen kierroksen häikäisevä hyvin. Challenge Tourin rahalistalla sijalla seitsemän oleva puolalainen pelasi nimittäin ensimmäiset yhdeksän reikää peräti kahdeksan alle parin kirjaten korttiin tuloksen 28.

Meronk teki etysille kuusi birdieä, yhden eaglen ja kaksi paria. Mikäli tahti jatkuu vähänkään samana, hän saattaa hyvinkin alittaa maagisen 60 lyönnin rajan.

Mikäli Meronk tähän yltää, hänestä tulee kaikkien aikojen kolmas pelaaja, joka on onnistunut alittamaan 60 lyöntiä Challenge Tourilla. European Tourilla ainoastaan Oliver Fisher on pystynyt rikkomaan rajan.

Jos puolestaan Meronk pelaa 58 tai alle, hän rikkoo Challenge Tourin kierrosennätyksen. Meronk on ehtinyt tehdä jo kertaalleen historiaa tällä kaudella, sillä hänestä tuli pari viikkoa sitten ensimmäinen puolalainen Challenge Tour -voittaja.

Jäätävän hieno aloitus on nostanut Meronkin taistelemaan voitosta myös tässä kisassa, sillä hän on tässä vaiheessa noussut kisassa jo kolmanneksi vain lyönnin päähän kärkikaksikko Sebastian Heiselesta ja Jeong weon Kosta. He eivät ole vielä startannut kierrokselleen.

Suomen Roope Kakko on myös kärkikamppailussa mukana. Hän on pelannut kolmatta kierrosta kaksi reikää. Yhteistulos -7 riittää tässä vaiheessa jaetulle kuudennelle sijalle.

Antti Ahokas karsiutui kilpailusta kahden kierroksen jälkeen.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa