Hyppää sisältöön

Pulkkasella päivän paras tulos hallussa – Dubaissa myrskyisä keli!

Tapio Pulkkanen pelasi hyvän kisan Dubaissa

Tapio Pulkkanen on yksi harvoista pelaajista, joka on pelannut sunnuntain kierroksen maaliin ja alle parin. Päivän tulos 71 (-1) on toistaiseksi paras maaliin tuotu tulos.

Tapio Pulkkanen päätti Dubai Desert Classicin tyylillä. Kierros 71 (-1) on toistaiseksi nostanut Pulkkasta 19 sijaa, mutta jos päivän tahti jatkuu tulee sijoitus paranemaan entisestään. Toistaiseksi kukaan ei ole pelannut koko kierrosta paremmalla tuloksella. 

Kun katsoo etuysin pelanneiden tuloksia, on todella moni maailmantähtikin kierrostaan jopa +3 tai +4 tuloksissa. Kova keli tulee tuomaan entisestään lisää arvoituksellisuutta ja jännitystä viimeiseen kierrokseen. Täysin tyytyväinen Pulkkanen ei kuitenkaan ollut. Viheriölle jäi lyöntejä: 

”Vaikea oli keli tänään mutta varmasti oli hyötyä pelata aamulla. Pallonlyönti oli selkeästi parasta tällä viikolla. Oli paikka varmasti pelata -4 mutta ei putti kolissut takalenkillä”, Tapsa harmitteli. Jatkoonpääsy oli toinen kauden kolmannessa kilpailussa. Avauskisa Etelä-Afrikassa toi sijan 15. 

Pulkkasen sijoitus on lounaan aikoihin Dubaissa 34. Kalle Samooja (-1) on pelannut etuysin +2, joka tuntuu olevan melko normaali tulos. Samoojan sijoitus on toistaiseksi tippunut vähän ja on tällä hetkellä 29:s. Mikko Korhonen on parhaana suomalaisena päivää par-tuloksessa seitsemän pelatun jälkeen ja kokonaistuloksella -3 sijalla 21. 

Kisan kärki on juuri lähdössä viimeiselle kierrokselleen. 

Etsi luettavaa