Hyppää sisältöön

Pulkkasella nihkeä alku – Sharma jyräsi kärkeen

Tapio Pulkkanen on kolmantena European Tourin kisassa Johannesburgissa.

Tapio Pulkkasen bogiton putki kesti peräti 38 reikää. Teki kisan kaksi ensimmäistä bogia kolmannen kierroksen alkuun.

Tapio Pulkkanen lähti eilen lentäen telineistä, mutta tänään startti on sujunut nihkeästi – ainakin jos vertaa eiliseen superstarttiin. Pulkkanen aloitti kierroksen kuudella perättäisellä birdiellä.

Kahden kierroksen jälkeen kisaa johtanut Pulkkanen on pudonnut yhteistulokseen -13 tehtyään bogit rei’ille kolme ja viisi. Päivän ensimmäinen birdie syntyi seitsemännelle reiälle.

Pulkkanen on nyt kisassa kolmannella sijalla, mutta toivottavasti uusi nousu on nyt alkanut.

Mikko Korhonen on puolestaan pysynyt tuloksessa -12, sillä helsinkiläinen on tehnyt yhden bogin ja yhden birdien. Hän jakaa neljättä sijaa.

Kisan kärkeen on siirtynyt eilen huippukierroksen tehnyt Intian Shubhankar Sharma, joka on tuloksessa -17 eli neljä lyöntiä Pulkkasta edellä.

Kaksikon väliin mahtuu viime vuonna Vierumäellä pelannut Ruotsin Cristoffer Blomstrand, joka tekee hurjaa jälkeen. Hän on kierrostaan yksitoista alle parin, kun kolme reikää on jäljellä. Pari birdietä loppuun ja hän tekee historiaa European Tourilla, jolla kukaan ei ole vielä koskaan onnistunut alittamaan 60 lyönnin maagista rajaa.

Kisan kolmas suomalainen Oliver Lindell on 15 reiän jälkeen yhteistuloksessa -6 eli yhden alle parin tätä päivää. Se riittää jaettuun 41. sijaan.

Kolmen kierroksen jälkeen kisaa jatkaa vielä 72 pelaajaa.

Tulospalvelu

Kisan näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa