Hyppää sisältöön

Pulkkasella ja Välimäellä nousee tie pystyyn – Meronk johtaa joukkoja

Sami Välimäen pelit eivät jatku enää lauantaina. KUVA: GETTY IMAGES

Ras Al Khaimahissa ei nähdä viikonloppuna suomalaisia pelaajia.

Tapio Pulkkasen ja Sami Välimäen Ras Al Khaimah Championship jää kahden päivän mittaiseksi. Välimäki pelasi kaksi kierrosta tulokseen par (72-72) ja Pulkkanen +1 (75-70), kun cut-rajaksi näyttäisi muodostuvan -2.

Välimäki sai tänään koneestaan irti viisi birdieä, mutta harmittavasti bogeja tuli yhtä monta. Pulkkanen aloitti loistavasti pelaten etuysin neljä alle parin. Takaysille birdiejä tuli vielä kaksi lisää, mutta harmittavasti myös yhtä monta tuplaa. Hän sortui kahteen tuplabogiin myös eilen.

Kisan johtoon on siirtynyt Adrian Meronk, joka on maailmanlistan sijoituksen perusteella Ryan Foxin jälkeen kilpailun toiseksi vahvin pelaaja. Puolalainen on tuloksessa -11. Toista sijaa jakaa neljä pelaajaa, joista yksi on Japanin Ryo Hitsutake, joka eilisen jälkeen johti kilpailua kahdella.

Kärkiviisikko on pelannut toisen kierroksen jo loppuun, joten nyt katseet ovat kääntyneet Tanskan Rasmus Højgaardiin, joka on viidentenä tuloksessa -9. Tätä juttua päivittäessä hänellä oli kuitenkin vielä 11 reikää aikaa kohentaa tulostaan ja sijoitustaan.

Tässä Højgaard näyttää, kuinka helppoa golfin pelaaminen on, kun lyö palloa tarpeeksi pitkälle ja tarkasti sekä omaa pehmeät kädet lähipelissä.

Edelleen kenttää kiertävistä Meronkin kärkipaikkaa voivat vielä haastaa ainakin Edoardo Molinari (-7) ja Fox (-6), mutta se vaatii huikeaa onnistumista takaysillä.

Kahden miljoonan dollarin kilpailu on viimeinen osa Lähi-idässä pelattavaa ns. Desert Swingiä. Ensi viikolla kisataan Singaporessa, jossa nähdään Pulkkasen ja Välimäen lisäksi myös Mikko Korhonen ja Kalle Samooja.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa