Hyppää sisältöön

Pulkkanen vahvalla jalalla iltapäivän tuulissa Englannissa – Isännät dominoivat British Mastersia

Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari vetivät seuraajia Lontoossa

Tapio Pulkkanen aloitti terävästi British Masters -turnauksen. Kierroksen alussa oli tapahtumaa, sen jälkeen tasaista. Mikko Ilosen avaus kisaan oli heikko.

Tapio Pulkkanen pelasi vahvaa peliä iltapäivän tuulessa Walton Heathin kentällä. Kolmen miljoonan punnan kisassa viime sunnuntaina uransa parhaan kisan pelannut Pulkkanen aloitti vahvalla par-tuloksella. 

Kierroksen alussa oli vahvoja aihioita kun Pulkkanen teki kaksi peräkkäistä birdietä kierroksen kärkeen.  Heti perään Pulkkanen teki kuitenkin kolmen bogin suoran väylillä 12-14, joissa kaksi ensimmäistä tuli lyhyehkön puttimissin kautta. 

Tämän jälkeen Pulkkanen sinnitteli hyvin kovassa tuulessa, jossa birdiepaikkoja ei juuri syntynyt. Etuysillä väyläosumia oli liian vähän. Pulkkanen sai lopulta birdien väylällä 2, joka palautti hänet par-tulokseen. Tulos 72 (par) oikeuttaa sijaan 41 kun avauspäivä on pelattu. 

Mikko Ilonen ei saanut iltapäivän tuulissa oikein mitään aikaan. Suurin osa tuloksista oli pareja, mutta birdiet väistelivät ja kortin kaksi tuplabogia helpohkoilla väylillä pitivät tuloksen korkeana. Ilonen kirjautti tuloksen 76 (+4), jolla jakaa sijan 107. 

Mikko Korhonen oli avauspäivän paras suomalainen tuloksella -2, jonka hän pelasi aamulla. Korhonen on sijalla 21. 

Kisan kärjessä on kolme englantilaispelaajaa. Matt Wallace, Tommy Fleetwood ja Eddie Pepperell pitävät kärkeä tuloksella -5. Suurin osa kisan katsojista seurasi torstaina iltapäivällä luonnollisesti Moliwood -ryhmää, jossa Fleetwoodin seurana oli Francesco Molinari ja Thorbjörn Olesen. 

Molinari pelasi tuloksen 73 (+1) ja Olesen tuloksen samoin. 

Päivän hienoimman lyönnin esitti Eddie Pepperell, joka teki yhden vuoden hienoimmista holareista väylälle yhdeksän! Video lyönnistä löytyy alta: 

 

Etsi luettavaa