Hyppää sisältöön

Pulkkanen nousussa Prahassa – Vain yksi mies edellä!

Tapio Pulkkasen hyvä vire loppui kilpailun maalisuoralla

Tapio Pulkkanen pelasi vahvan ja tasaisen toisen kierroksen Czech Mastersissa perjantaina. Kun toinen kierros on vielä kesken, ei Pulkkasen edellä ole kuin yksi pelaaja.

Tapio Pulkkanen hakee tärkeitä euroja ja pisteitä European Tourin rahallisesti pienimpiin kisoihin lukeutuvasta Czech Mastersista. 28-vuotias on aloittanut kilpailun tyylillä, sillä avauspäivän 65 (-7) sai jatkoksi tasavahvan tuloksen 69 (-3) hieman vaikeammissa keleissä. 

Pulkkasen yhteistulos -10 oikeuttaa kisassa toiseen sijaan yhdessä Ryder Cup -paikkaa himoitsevan Thomas Pietersin kanssa. Pieters ja Pulkkanen ovat tässä vaiheessa kaksi lyöntiä kärkipaikan napannutta Gavin Greenia (-12) perässä. 

Päivän onnistumiset Pulkkasella osuivat yhtä lukuunottamatta par-vitosille. Kolme päivän neljästä birdiestä tuli kentän pitkillä väylillä. Ainoa bogi kahteen päivään tuli päivän 12:nnella, kentän kolmosreiällä kolmen putin myötä. Heti perään väylällä neljä Pulkkanen kuittasi erheen ja teki birdien. 

”Hyvä rundi tänään. Helpot reijät oli haastavampia tänään tuulen suunnan ollessa lähes päinvastainen eiliseen. Sateen takia kenttä pelaa myös vähän pidempänä. Hyvä tunne pelistä viikonloppuun lähdettäessä!”, Pulkkanen viestitti fiiliksensä Prahasta kierroksen jälkeen.

Kierros myös jouduttiin keskeyttämään pariksi tunniksi aamulla. Ukkosen uhka meni kuitenkin kohtalaisen nopeasti ohi ja sittemmin peliä on saatu jatkaa hyvässä säässä. Tuuli on yltynyt jonkin verran, joka on saattanut pitää tulostasoa hieman avauskierrosta heikompana. 

Mikko Korhonen lähtee toiselle kierrokselleen iltapäivän ryhmissä tuloksesta -2. Korhosen niskavaivat ovat toivottavasti jo parempaan päin, jotta helsinkiläinen saa revittyä itsensä viikonlopun kierroksille hyvistä asetelmista. 

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta.

Etsi luettavaa