Hyppää sisältöön

Pulkkanen kutkuttavissa asemissa Roomassa – Korhosella bogiton onnistuminen

Mikko Korhonen pelasi bogittoman kierroksen perjantaina. KUVA: GETTY IMAGES

Tapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen pelaavat loistavista sijoituksista DP World Tourin kilpailussa Italiassa. Myös Kalle Samooja on läpäisemässä cutin selvästi.

Tapio Pulkkanen lähtee erinomaisista asemista viikonloppuun Marco Simonen kentällä pelattavassa Italian Openissa. Pulkkanen on pelannut kaksi ensimmäistä kierrosta tulokseen neljä alle parin, mikä riittää jaettuun 11. sijaan, kun pelit keskeytettiin pimeän laskeuduttua.

Pulkkanen aloitti tuplalla, mutta oli jo neljän reiän jälkeen kierrostaan yhden alle tehtyään kolme perättäistä birdieä. Lopulta hän pelasi ensimmäiset yhdeksän reikää pariin.

Takaysillään eli rei’illä 1–9 hän onnistui tekemään birdiet rei’ille neljä ja yhdeksän. Päätösreiällä hän upotti pitkän putin, mikä nosti selvästi miehen mielialaa.

”Kaksi hyvää päivää takana. Tänään lähti vähän tahmeasti liikkeelle, mutta sen jälkeen sain birdie-hanan auki”, Pulkkanen kertoi GoGolfille.

Ensi syksynä Ryder Cupia isännöivä Marco Simonen kenttä on Pulkkasen mielestä melko vaikea, varsinkin kun kahtena ensimmäisenä päivänä on tuullut melko kovaa.

”Raffit on tosi erikoisia. Nurmi on isolehtistä, ja siitä on vaikea päästä pois. Väyläosumat ovat kunniassa täällä”, Pulkkanen totesi.

Pulkkanen kertoi tähtäävänsä siihen, että pelaisi viikonlopun kierrokset yhteensä seitsemän alle. Hän arvioi, että tulos -11 voisi riittää todella hyvään sijoitukseen kilpailussa.

Kilpailun kärkeen nousi Rory McIlroy, joka on tuloksessa -9 (67-66). Englannin Matthew Fitzpatrick on toisena tuloksellaan -8 (65-69).

Korhonen yksi päivän parhaista

Mikko Korhonen oli loistavassa iskussa perjantaina. Hän onnistui välttämään karikot pelaten bogittoman kierroksen 67 (-4). Yhteistulos -2 riittää tässä vaiheessa jaettuun 27. sijaan. Korhosen kierrostulos oli yksi päivän onnistujista.

Kalle Samooja ei ehtinyt pelata kierrostaan loppuun kierroksellaan. Hän on yhteistuloksessa -1 ja jakaa 33:ta sijaa.

Sami Välimäki putoaa cutista tuloksellaan +3. Suomalainen pelasi tänään kelpo tuloksen 69 (-2), mutta avauspäivän 76 (+5) oli liikaa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa