Hyppää sisältöön

Pulkkanen viidentenä ja Kaske 17:ntena Prahassa

Tapio Pulkkanen johti kilpailua

Tapio Pulkkanen jakaa viidettä sijaa kahden kierroksen jälkeen Czech Mastersissa. Myös Janne Kaske on hyvissä asemissa.

Tapio Pulkkanen jatkoi vahvoja otteitaan lähellä Prahaa pelattavassa D+D Real Czech Mastersissa. Eilen tuloksen 68 pelannut Pulkkanen kiersi toisen kierroksen 69 lyönnillä ollen kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -7.

Kahden kierroksen jälkeen Pulkkanen on kisassa viidentenä, kolme lyöntiä kisaa johtavaa ruotsalaista Sebastian Söderbergiä perässä. 

Pulkkanen kiersi etuysin yhden alle parin (kaksi birdieä ja yksi bogi) ja aloitti vahvasti takaysin tehtyään birdiet rei’ille 10–12. Päivän viides birdie syntyi reiälle 15, minkä jälkeen Pulkkanen siirtyi jälleen yksin kilpailun johtoon. Harmittavasti 16. reiälle tuli tupla, joka oli Pulkkaselle päivän ainoa parin ylittänyt reikätulos.

”Ei ollut pitkä peli ihan niin vakaata kuin ekana päivänä, mutta hyvää tuloksentekoa. Putti kulkee ja silloin on kiva pelata tätä peliä”, Pulkkanen summasi.

”16. reikä on haastava par 3, jossa oli paha takalippu. Missasin vähän oikealle monttuun ja otin pari chippiä ja pari puttia”, hän valotti ennen kuin lähti rangelle hiomaan lyöntiään viikonloppua varten.

Kisassa toista sijaa jakavat on tässä vaiheessa Puolan Adrian Meronk ja Yhdysvaltain Sean Crocker  tuloksella -9. Ruotsin Henrik Stenson kahdeksan alle parin ja yksin neljäntenä.

Ilahduttavaa suomalaisittain on myös Janne Kasken peli. 35-vuotias jakaa 17:tä sijaa. Aineksia parempaankin oli, sillä Kaske teki kahdelle viimeiselle bogit.

Kolmas suomalainen kisassa on Sami Välimäki. Kymppireiältä aloittanut Välimäki teki Pulkkasen tapaan tuplan 16. reiälle, mutta onnistui kairaamaan itsensä takaisin par-tilanteeseen tekemällä birdiet rei’ille 4 ja 5, mutta bogit päivän kahdelle viimeiselle reiälle kuihduttivat Välimäen toiveet päästä jatkoon olemattomiin.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplayltä

Etsi luettavaa