Hyppää sisältöön

Pulkkanen kirjoitti blogin European Tourille – Qatarissa kova nälkä menestykseen

Tapio Pulkkannen teki perjantaina viisi birkkua  ja neljä bogia jotka lopulta veivät toiveet jatkopaikasta.

Tapio Pulkkanen pelasi jälleen vahvan kisan Omanissa. Matkaan jäi 23:s sija. Pulkkanen uskoo, että hänellä on asiaa terävimpään kärkeen – jos vain saa kaivettua parhaan pelinsä ulos Doha Golf Clubilla.

Tapio Pulkkanen aloittaa varhain aamulla Qatar Mastersin. Hänen lähtöaikansa on paikallista aikaa kello 6.40, ja Suomessa 4.40. Pulkkanen on harjoitellut Dohassa jo maanantaista lähtien. Kenttä istuu silmään, raffeista on pysyttävä tällä viikolla poissa. 

”Hyvä baanahan tämäkin on. Raffit on vähän sellaista epämääräistä bermudaa että väyläosumia kannattaa tällä viikolla lyödä. Peli tuntuu olevan ihan hallussa ja hyvin ovat treenit menneet kisaa edeltävinä päivinä.”

Aikanaan Dohassa on ollut viheriöiden kanssa ajoittain jopa pientä ongelmaa. Tällä viikolla pinnat ovat Pulkkasen sanojen mukaan todella kovat. Tuuli tullee tekemään oman mausteen kisaansa. 

”Kovaa tuulta oli maanantaina ja tiistaina mutta tänään aika rauhallista. Mikäli tuulee niin kenttä on tiukka testi. Griineillä on vähän greiniä mutta mun mielestä vähemmän kuin viime viikolla, tosi kovat on pinnat”, Pulkkanen viestitti.

Olisiko mahdollista, että Hattu bongattaisiin viikonloppuna voittotaistelusta? 

”Kyllä mä uskon huippupelini riittävän kärkikahinoihin. Se pitää vaan kaivaa esiin!”

Pulkkanen komeilee European Tourin etusivulla: Player Blog -nakki osui Tapsalle

Tapio Pulkkasen nimi on painettu mieleen myös European Tourilla. Pulkkanen saikin kutsun kirjoittaa European Tourin etusivulle blogin. Teksti käsittelee ytimekkäästi Tapsan golfhistoriaa, Suomea ja elämää golfammattilaisena. 

Pulkkanen kertoo muun muassa mieltymyksestään hyviin ruokiin ja vieraisiin kulttuureihin. Hyvä teksti kannattaa ehdottomasti käydä tarkastamassa! 

Player blog

 

Etsi luettavaa