Hyppää sisältöön

Pulkkanen kärjessä ja kaksi muuta suomalaista top 10:ssä Itävallan ET-kisassa

Tapio Pulkkanen saanee tärkeän jatkoonpääsy ja sitä myötä mahdollisuuden nousuun viikonloppuna Saksassa

Tapio Pulkkasen, Mikko Korhosen ja Kalle Samoojan hyvä vire on jatkunut myös toisena päivänä. Sen sijaan Kim Koivu putoaa cutista.

Kolme suomalaista golfaria on upeasti kymmenen parhaan joukossa lähellä Wieniä pelattavassa Shot Clock Mastersissa, kun toinen kierros on vielä heidän osaltaan kesken.

Tapio Pulkkanen (-8) jakaa kärkisijaa Englannin Steve Websterin kanssa, Mikko Korhonen (-6) jakaa puolestaan kuudetta sijaa ja Kalle Samooja (-5) on jaetulla 9. sijalla.

Korhonen, joka on jo ylittänyt kierroksen puoliväliin, on tähän asti selvinnyt 28 reiästä ilman bogin bogia. Birdiejä on tullut kuusi.

Pulkkanen nousi takaisin toiseksi

Eilisen jälkeen toisena ollut Pulkkanen on pelannut tänään seitsemän reikää ja tätä päivää kolme alle parin tehtyään juuri birdiet rei’ille 15 ja 16.

Reiät tuntuvat sopivan mainiosti Pulkkasen pirtaan, sillä eilen hän teki molemmille eaglen. Pulkkanen on siis pelannut kyseiset reiät kuusi alle parin kahden kierroksen aikana.

Myös Samooja on toista kierrosta kolme alle parin. Turkulaisella on riittänyt kierroksellaan tapahtumia, sillä hän teki etuysilleen viisi birdietä ja kaksi bogia.

Kim Koivulla tie nousee pystyy kahden kierroksen jälkeen. Challenge Tour -komeetan tulos on yhdeksän yli parin (75-78), kun jatkoonmenoraja kulkee +1:ssä.

Jokainen lyönti kellotetaan

Kisa on siinä mielessä erikoinen, että pelaajien jokainen lyönti kellotetaan. Ryhmän ensimmäinen pelaaja saa käyttää lyöntiinsä maksimissaan 50 sekuntia ja seuraavat 40 sekuntia.

Tapio Pulkkasen mukaan avauskierroksella ajanotto nopeutti kierrosaikoja edellisvuoteen verrattuna 15-20 minuutilla.

Tulospalvelu

European Tourin kisan näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

 

 

Etsi luettavaa