Hyppää sisältöön

Pulkkanen jatkaa nousua – lauantai sujui ilman bogeja

Tapio Pulkkasen peli kulkee myös pipo päässä.

Tapio Pulkkanen on pelannut kaksi kierrosta kymmenen alle parin ja noussut jo 30 parhaan joukkoon.

Tapio Pulkkasen pelit jatkuivat nousujohteisesti Madridissa pelattavassa European Tourin kisassa.

Pulkkanen pelasi lauantain kierroksen tulokseen 69 (-3), mikä on nostanut hänet jaetulle 27. sijalle, kun kärkimiehet ottavat vielä lämpöjä rangella.

Heikosti kisan aloittanut Pulkkanen oli 18 reiän jälkeen 140 sijan heikommalla puolella, joten kisa on sujunut nousujohteisesti. Tässä vaiheessa eroa kärkimies Paul Dunneen on kuusi lyöntiä.

Pulkkanen aloitti kierroksen birdiellä (par 5), minkä jälkeen hän teki 11 paria putkeen. Sen jälkeen hän onnistui iskemään kaksi birdietä peräkkäin. Lopuille rei’ille Pulkkanen teki taas parit, joten kierros oli tällä kertaa bogivapaa. Kahteen kierrokseen Pulkkanen on tehnyt ainoastaan yhden bogin.

”Ihan jees päivä. Eilisen jälkeen tietty vähän rauhalliselta tuntui. Rautapeli ei ihan niin terävää kuin eilen mutta lähipeli oli kunnossa. Par5:set pelattiin 10 lukuunottamatta vastatuuleen enkä pystynyt niitä hyödyntämään – tuuli oli tänään eri suunnasta kuin kahtena ensimmäisenä päivänä”, Pulkkanen viestitti.

Avauskierroksen jälkeen Pulkkanen oli kilpailussa sijalla 139, joten tällä  hetkellä hän on noussut tulosluettelossa yli 110 sijaa 36 reiän aikana. Hänen toisen ja kolmannen kierroksen yhteenlaskettu tuloksensa on yksi kisan parhaista tähän mennessä.

Tulospalvelu


European Tourin kilpailut näyttävät suorana Viasat ja Viaplay.


 

 

 

Etsi luettavaa