Hyppää sisältöön

Pulkkanen ainoana menossa karsintafinaaliin

Tapio Pulkkanen tavoittelee uransa ensimmäistä voittoa Challenge Tourilla.

Euroopan Tourin karsintojen toisen vaiheen karsinnoissa on edetty puoleenväliin. Suomalaisittain tulos voisi olla parempi, sillä ainoastaan Tapio Pulkkanen jatkaisi karsintafinaaliin, mikä cut-raja vedettäisiin nyt.

Euroopan Tourin toisen vaiheen karsinnoissa noin joka neljäs pelaaja jatkaa PGA Golf Catalunyassa pelattavaan karsintafinaaliin. Kahden päivän jälkeen suomalaisista parhaassa asemassa on GoGolfiin bloggaava Tapio Pulkkanen, joka jakaa seitsemättätoista sijaa Panoramican kenttällä.

Pulkkanen on yhteistuloksessa kuusi alle parin (68-70). Pitkälyöntinen kotkalainen on pelannut loistavasti par-viitoset, joita hän on peräti yhdeksän alle parin!

Panoramicassa karsintafinaalipaikkaa lähellä on myös Mikael Salminen, joka onnistui tänään pelaamaan upeasti viisi alle parin, joka on myös hänen yhteistuloksensa (72-67). Salminen voitti aiemmin ykkösvaiheen karsintakisansa.

Oliver Lindellin pitää petrata huomenna ja ylihuomenna esityksiään. Hän on par-tuloksessa (73-71) eli kuuden lyönnin päästä jatkopaikasta.

Karsintoja neljällä eri kentällä

Karsintojen toista vaihetta pelataan neljällä eri kentällä. Las Colinasissa Jaakko Mäkitalo (70-71) ja Linus Väisänen (69-72) ovat tuloksessa -1. Matkaa karsintafinaaliin on puolivälissä neljä lyöntiä.

El Salerissa Antti Ahokas epäonnistui tänään pahasti ja pelasi tuloksen viisi yli. Onneksi Ahokkaan avauskierros sujui paremmin (70-77), joten hän ei ole vielä menettänyt mahdollisuuksia jatkoon kokonaan, mutta huomenna lappeenrantalaiselta vaaditaan onnistumisia.

Luminessa pelaavat Patrick Roos (71-70), Kalle Samooja (74-70) ja Erik Myllymäki (73-71). Roosilla on matkaa jatkopaikkaan viitisen lyöntiä. Samooja ja Myllymäki ovat jääneet jo vaarallisen kauaksi karsintafinaalipaikasta. 

 

 

 

Etsi luettavaa