Hyppää sisältöön

Positiivinen testitulos yllätti PGA Tourin pommittajan: ”Tunnen oloni fyysisesti loistavaksi”

Cameron Champ yllättyi siitä

PGA Tour on jälleen käynnissä ja pelaajia testataan ahkerasti. Kahden viikon sisällä on todettu kaksi tartuntaa.

Pitkälyöntisestä Cameron Champista tuli PGA Tourin toinen pelaaja, jolla on todettu koronaviruksen aiheuttama covid-19-sairaus.

Champ ei positiivisen testituloksen vuoksi pysty osallistumaan tällä viikolla pelattavaan Travelers Championship -kisaan.

”Tunnen oloni fyysisesti loistavaksi, joten olin luonnollisesti yllättänyt ja pettynyt, kun kuulin testituloksesta”, Champ sanoi tiedotteessaan.

”Nyt on tärkeää, että teen tarvittavat toimenpiteet suojellakseni muita, mukaan lukien lähimmäiseni.”

Koronavirus on salakavala tauti siitä, että jotkut ihmisistä kantavat virusta tietämättään tartuttaen samalla muita, joille tauti voi koitua kohtalokkaaksi.

Viime viikolla Nick Watney joutui jättämään RBC Heritage -kilpailun kesken positiivisen testituloksen vuoksi. Watney ehti pelata yhden kilpailukierroksen, mutta tunsi ennen toista kierrosta koronaoireita, jolloin hänet testattiin uudestaan.

Heti kun Watneyn testitulos paljastui, PGA Tour ryhtyi jäljittämään ihmisiä, joiden kanssa hän oli ollut tekemisissä kisaviikon aikana, mahdollisen tautiketjun paljastamiseksi. Viisinkertaisen PGA Tour -voittajan todettiin olleen tekemisissä 11 muun pelaajan kanssa, jotka testattiin uudestaan. Ainakaan toistaiseksi heidän joukossaan ei ole ilmennyt tautitapauksia.

Champ ei osallistunut viime viikon kisaan. Hänen tunnetaan pitkistä lyönneistään. Hän oli viime kaudella kiertueen pitkälyöntisin pelaaja ja johtaa myös tänä vuonna draivien pituustilastoa niukasti ennen Bryson DeChambeuauta.

25-vuotiaalla on PGA Tourilta kaksi voittoa ja ennen tämänviikkoista kilpailua hän on kiertueen rankingissa 19:ntenä.

Etsi luettavaa