Hyppää sisältöön

Portugal Masters: Samooja lähti telineistä kuin Usain Bolt

Kalle Samooja oli viiden reiän jälkeen kierrostaan jo neljä alle parin.

Vaikka Kalle Samooja on aloittanut Portugal Mastersin käsittämättömän hyvin, emme vielä ota puheeksi mahdollista 60 lyönnin rajan rikkomista, johon Oliver Fisher kykeni vuosi sitten.

Kalle Samooja on aloittanut Portugal Mastersin räjähtävästi. Turkulainen oli kolmen reiän jälkeen kolme alle pariin tehtyään ykköselle birdien ja kolmoselle eaglen.

Nyt Kultaranta Golfia edustava mies on seitsemän reiän jälkeen tuloksessa viisi alle parin, mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun viidenteen sijaan.

Tulostaso on kivikova Vilamourassa sijaitsevalla Dom Pedro Victoria -kentällä. Tämä ei tosin ole mikään yllätys, sillä viime vuonna samassa kisassa Englannin Oliver Fisher rikkoi ensimmäisenä 60 lyönnin maagisen rajan European Tourilla.

Aamupäivällä startannut Fisher oli myös tänään kovassa iskussa, sillä hän jakaa toista sijaa tuloksella -6 (65). Kärjessä on Etelä-Afrikan Louis De Jaager (-8). 

Samoojan lisäksi myös Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen ovat parhaillaan kentällä. Pulkkanen on seitsemän reiän jälkeen parissa. Korhosen tulos on neljän reiän jälkeen +2.

Portugal Mastersin toinen lähetys alkaa Viasatilla ja Viaplayllä klo 17.30. Mikäli Samoojan meno jatkuu yhtä hurjana, hänen peliään seurataan varmasti suurennuslasin alla.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa