Hyppää sisältöön

Pojasta polvi paranee? Charlie Woods vakuuttaa isä caddienaan

Tiger oli poikansa caddiena junioriturnauksessa

Tiger Woodsin 15 major-voittoa ja 82 PGA Tour -voittoa voivat olla jonain päivänä paperia jos Tigerin oma poika jatkaa nykyisellä mallilla. 10-vuotias Charlie Woods näyttää innostuneen golfista todenteolla.

Tiger Woodsin kuopus Charlie Woods on tainnut seurata isänsä otteita kentällä ja harjoitusalueilla tarkalla silmällä. Tiger on aina pitänyt yksityiselämänsä visusti poissa julkisuudesta, eikä hänen lastensa tekemisistä ole hirveän paljoa tietoa. 

10-vuotias Charlie Woods on selkeästi kuitenkin napannut kiinni golfmailasta ja heiluttaa sitä jo erittäin vakuuttavan näköisesti. Tigerin pojan svingi on ilmeisesti ensimmäisen kerran ”vuotanut” julkisuuteen. 

Alkuperäisen videon on kuvannut kovin salaa joku muiden poikien vanhemmista.

Kuten twiiteistä näkyy, on Charliella ollut kohtalaisen meritoitunut caddie. Tiger kantoi poikansa bägiä junioriturnauksessa, jossa hän sijoittui 16 pelaajan kilpailussa kakkoseksi tuloksellaan par. Kenttä oli junioreille tehty vajaan 2000 metrin pituinen ysi. 

Tiger Woods Legion -twittertilin mukaan kisat jatkuvat myös tänään maanantaina. Saa nähdä onko isä jälleen kantamassa laukkua ja pojan tällä kertaa voittoon?

Etsi luettavaa