Hyppää sisältöön

Pohjoismaista yhteistyötä – Ruotsalainen Stenson vaihtaa tanskalaisen Eccon kenkiin

Henrik Stenson pelaa jatkossa Ecco Golfin Hybrid-kengillä.

Ruotsin Henrik Stenson on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen Eccon kanssa.

Henrik Stenson sovittaa jatkossa numeron 43 jalkansa Eccon kenkiin. Ruotsalaistähti on solminut tanskalaisen kenkävalmistajan kanssa sopimuksen, joka ulottuu monen vuoden päähän tulevaisuuteen.

Stenson ottaa käyttöönsä Ecco Golfin Hybrid-malliston kengät.

”Olen iloinen voidessani liittyä Ecco Golfin tiimiin”, Stenson sanoi tiedotteessa. ”Ecco on brändi, jota olen ihaillut pitkään siitä intohimosta, joita heillä tuotekehitykseen, laatuun ja tyyliin.”

Vuonna 2016 Stenson voitti ensimmäisenä pohjoismaalaisena major-turnauksen oltuaan ykkönen Royal Troonissa pelatussa The Openissa. Hän kellisti päätöspäivänä kuuluisassa kaksintaistelussa Phil Mickelsonin. Samalla hän tuli tehneeksi kaikkien aikojen alhaisimman tuloksen majoreissa: 264 lyöntiä.

Kaudella 2013 hän voitti sekä European Tourin että PGA Tourin kokonaiskilpailut. Voittoja miehellä on taskussa pääkiertueilta yhteensä 14.

”Kun katson uraani taaksepäin, voin olla ylpeä saavutuksistani, eikä minulla ole epäilystäkään, ettenkö voisi kokea lisää kohokohtia Ecco Golfin kengät jalassa”, Stenson sanoi.

Eccon Hybrid-kenkiä Stenson kuvailee paitsi mahtavaksi jaloissa. Sen lisäksi mestari kehui niiden tarjoaa pitoa svingin aikana.

”Rehellisesti sanottuna en näe itseäni pelaamassa enää ruusukkeilla”, hän totesi. 

Ecco Golfin yhteistyösopimuksista vastaava Jesper Thuen oli luonnollisesti täpinöissä siitä, että Stensonista tuli Eccon mies.

”Ei ole yhtään liioittelua sanoa, että Henrik on yksi tämän sukupolven parhaista ja arvostetuimmista golfarista maailmassa”, Thuen kertoi tiedotteessa.

Lisätietoa Eccon golfkengistä

Etsi luettavaa