Hyppää sisältöön

Pohjoismaiden myydyin lastenpuhelin Xplora saapui Suomeen

Kaipaatko lahjavinkkiä lapselle? Olipa kyse syntymäpäivistä tai mistä tahansa muusta merkkipäivästä, Xplora-kellopuhelin on oivallinen lahja 4–11-vuotiaille.

Ensimmäisen oman puhelimen saaminen on merkittävä hetki sekä lapselle että meille aikuisille. Kun mobiililaitteiden käyttö alkaa, pysyvät ne mukana koko loppuelämän. Fiksuilla valinnoilla tätä matkaa voi ohjata heti ensikosketuksesta lähtien positiiviseen suuntaan.

Xplorassa on kaikki ominaisuudet mitä lapsi tarvitsee turvalliseen kommunikointiin, siinä ei ole pelejä tai internet-yhteyttä, se on täydellinen kumppani lapselle leikkeihin, kun kädet ovat vapaat ja ei tarvitse pelätä että puhelin tippuu tai menee rikki.  

Monille lapsille kesä tarkoittaa seikkailuja, pitkiä leikkipäiviä, ulkoilua ja toisaalta myös itsenäistymistä ja kasvua. Kesä on aikaa ilman sitoumuksia ja koulua. Tämän ajan voi käyttää myös hyödyksi harjoittelemalla itsenäisyyttä ja lisäämällä itsevarmuutta, jotta lapset voivat tuntea olonsa turvallisiksi uusien tuulien puhaltaessa taas loman jälkeen. Monilla edessä on esimerkiksi koulutien alkaminen, mikä vaikuttaa koko perheen arkeen.

Siirtyminen päiväkodista kouluun on yksi lapsuuden merkittävimmistä hetkistä. Päiväkodissa lapsia ja heidän tekemisiään valvotaan hyvin tarkasti. Vaikka siirtymää ensimmäiselle luokalle pyritään tietenkin pehmentämään, joutuvat lapset ottamaan koulumaailmassa huomattavasti aiempaa enemmän vastuuta itsestään. On siis tärkeää, että lapsi itse kokee olevansa valmis tähän vastuuseen. Me Xploralla haluamme tukea tätä tärkeää itsenäistymisen vaihetta tarjoamalla turvallisuuden tunteen sekä itse lapsille, että heidän huoltajilleen.

Xplora-kellopuhelimen kaikkia toimintoja kontrolloidaan sovelluksesta, joka on vanhemmilla. Puhelut, lyhytviestit ja paikkatiedot ovat helposti nähtävillä aikuisten sovelluksesta. Lisäksi Xplora-kellopuhelimessa on myös askelmittari ja goplay-sovellus, jota seuraamalla lapsi aktivoituu liikkumaan päivittäin enemmän.

Kun Xplora on käsivarressa, lapsi voi soittaa ja lähettää ääniviestejä yhteystietoihin tallennetuille henkilöille. Vanhempien älypuhelinsovelluksessa voit helposti määrittää, keihin kaikkiin lapsi voi olla yhteydessä ja pysyä tarvittaessa ajan tasalla siitä, missä lapsi liikkuu. 

Xplora 4 -kellopuhelimessa on kaikki, mitä lapsi voi ensimmäiseltä puhelimeltaan tarvita. 

Tutustu ja tilaa nyt osoitteessa: www.xplora.fi.  

Etsi luettavaa