Hyppää sisältöön

Play63 – Suomen suurin golfpelioikeus julkaistaan Golfmessuilla

EGS

Kolme uusimaalaista golfkenttää julkaisee Suomen suurimman pelipaketin, Play63:n. Se mahdollistaa golfin pelaamisen Espoon Golfseurassa, Gumböle Golfissa ja Kurk Golfissa yhdellä edullisella hinnalla. Kentillä on yhteensä 63 reikää.

ESPOON GOLFSEURA, Gumböle Golf ja Kurk Golf tarjoavat tänä vuonna Suomen suurimman pelipaketin, Play63:n. Paketin ostaja saa pelioikeuden jokaiselle kolmelle kentälle ja yhdellä hinnalla pelattavaksi peräti 63 reikää.

Uusi pelioikeus on vastaus golfarien tarpeisiin, sillä moni haluaa nykyään vaihtelua ja pelata eri kentillä. Tarttumalla kolmen kentän yhteiseen pelioikeuteen golfari voi tehdä tämän edullisesti. Kolmen kentän rajaton pelioikeus maksaa ainoastaan 850 euroa. Samalla pelaaja varmistaa sen, että hän pääsee pelaamaan käytännössä aina halutessaan.

”Jos joku kentistä on esimerkiksi kilpailun tai yritystapahtuman takia suljettuna, erittäin suurella todennäköisyydellä jollakin toisella kentällä on tällöin vapaita aikoja”, korostaa Kurk Golfin vt. toimitusjohtaja Mika Mäkinen.

Uusi pelioikeus tarjoaa pelaajille vaihtelua, sillä kentät poikkeavat mukavalla tavalla toisistaan. Espoon Golfseura tunnetaan kilpapelaajien arvostamana kenttänä, jossa on pelattu useana vuonna Challenge Tourin kilpailu. Gumböle Golfin on kuuluisa nopeista kierroksistaan ja Kurk Golfissa onnistuu kätevästi myös yhdeksän reiän pelaaminen keskellä luontoa ja kauneinta kirkkonummelaista maalaismaisemaa.

 

KOLMEN KENTÄN pelipaketti sopii erinomaisesti esimerkiksi Länsi-Helsingissä, Espoossa tai Kirkkonummella asuville. Espoon Golfseura ja Gumböle Golf sijaitsevat toistensa naapurissa lähellä Kehä III. Kurk Golfiin on kentiltä matkaa vain noin 20 minuuttia.

Espoon Golfseura ja Gumböle Golf ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä, sillä ne olivat aiemmin ulkoistaneet kentänhoitonsa samalle yritykselle. Viime syksynä kentät ottivat kentänhoidon omiin nimiinsä. Molemmilla kentillä ollaan oltu tyytyväisiä viheriöiden ja väylien talvehtimiseen.

”Toistaiseksi talvehtiminen on sujunut hyvin. Routa tuli kuivaan maahan ja runsas lumipeite suojaa nurmea. Viheriöillä ei myöskään ole jäätä”, sanoo Espoon Golfseuran kenttämestari Alexis Gädda.

”Gumböle Golfissa on sattunut ja tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Nyt on kentänhoito taas omissa osaavissa käsissä ja usko sen näkymiseen myös ensi kesän peliolosuhteissa on kova. Pelioikeuksien lisääminen kahdelle kentälle ristiin EGS:n kanssa on ollut olemassa jo muutaman vuoden ja nyt kun mukaan saadaan myös Kurk, pelaajan vaihtoehdot kasvavat entisestään. Odotamme innolla tulevaa golfkautta”, Gumböle Golfin toimitusjohtaja Markku Ignatius sanoo.

 

ESPOON GOLFSEURA ja Gumböle Golf ovat 18-reikäisiä kenttiä Espoossa. Kirkkonummella sijaitsevassa Kurk Golfissa on kolme yhdeksän reiän kenttää eli 27 reikää.

Play63-pelipaketti tulee myyntiin GoExpon yhteydessä pidettävillä Golfmessuilla, jotka järjestetään 2.-4.3. Helsingin Messukeskuksessa.

Kurk Golfilla ja GoGolfilla on yhteistä omistuspohjaa.

Etsi luettavaa