Hyppää sisältöön

Pitkän reissun rasitukset alkavat näkyä Castrenin otteissa: ”Huomenna tarvittaisiin kyllä parempia lyöntejä”

Matilda Castreren kenttäpeli yski lauantaina. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castren sai kelpo tuloksen siihen nähden, miten hän löi palloa.

Matilda Castrenin kuuden viikon kisareissu on yhtä kierrosta vaille valmis. Hän lähtee CP Women’s Openin päätöskierrokselle sijalta 33 pelattuaan lauantaina tuloksen -2. Hänen yhteistuloksensa kolmen kierroksen jälkeen on -6 (67-71-69).

Tasaisen neljän birdien ja kahden bogin kierroksen pelannut Castren oli kahden ensimmäisen kierroksen aikana hieman hakoteillä puttipelinsä kanssa, mutta kolmannella kierroksella akilleenkantapääksi muodostui kenttäpeli.

”Ihan hyvä tulos pallonlyömiseen nähden. Ei ollut niin hyviä lyöntejä kuin edellisinä päivinä”, Castren kertoi tiedotteessa.

Jos lyönnit eivät ole lähellä lippua, on tuloksen tekeminen huomattavasti hankalampaa, sen Castrenkin huomasi lauantaina.

”Ei ollut niin paljon birdiepaikkoja kuin aiempina päivinä. Pari birdieä upposi vähän kauempaa.”

Castrenin sijoitus säilyi päivän aikana melko samana kuin kierrokselle lähdettäessä. Eroa kärkikahinoihin on kymmenkunta lyöntiä, kun muutama ryhmä on vielä kentällä. Kilpailun kärkipaikkaa jakavat tässä vaiheessa Korean Hye-Jin Choi ja Narin An (-16).

Sunnuntain kierrokselle lähtee kuitenkin päämäärätietoinen suomalaispeluri, sillä huomisen jälkeen koittaa kauan odotettu palautumisjakso.

”Huomenna tarvittaisiin kyllä parempia lyöntejä, ja sitä kautta tulisi enemmän birdiepaikkoja. Tuntuu, että alkaa vähän väsyttämään tämä reissaaminen. Lasken vain koko ajan, kuinka monta väylää on jäljellä. Vielä huominen pitää tsempata, ja sitten pääsee kahdeksi viikoksi lomalle ja treenaamaan”, kotiinsa San Diegoon Kanadasta lentävä Castren sanoi.

Tulospalvelu

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

Etsi luettavaa