Hyppää sisältöön

Pitkälä voitti Speedgolf-kauden päätöskilpailun

Jari Pitkälä kuuluu speedgolfissa Suomen ykköskaartiin.

Jari Pitkälä voitti kauden ensimmäisen ja viimeisen kilpailun Speedgolf Tourilla.

Kytäjä Golfin Jari Pitkälä on voittanut Speedgolf Tourin päätöskilpailun tänään kotikentällään. South East -kentällä pelatussa kisassa toiseksi sijoittui naapuriseura Hyvigolfin Henrik Honkalehto ja Janne Linnermo.

Pitkälän voittotulos kisassa oli 127,50. Hän käytti aikaa kierrokselle 50 minuuttia ja 50 sekuntia ja löi 77 kertaa. Hän oli ylivoimainen, sillä Henrik Honkalehto oli Pitkälää noin viisi minuuttia hitaampi ja pelasi viisi lyöntiä heikomman tuloksen.

”Tavoittelin 47 minuutin aikaa, mutta haastavaa oli juosta, niin hidas oli keli. Kenttä oli märkä kuuran jälkeen”, Pitkälä sanoi.

Kuuran vuoksi lähtöjä jouduttiin myös hieman viivästyttämään.

Päivän parhaasta golftuloksesta vastasi Janne Linnermo: 74 lyöntiä. Aikaa Hyvigolfin prolla kului kierrokseen kuitenkin yhdeksän minuuttia pidempään kuin Honkalehdolla.

Pitkälä hyötyi siitä, että pelasi kotikentällään, sillä Kytäjän liukkaat viheriöt osoittautuivat monelle speedgolfarille yllättävän liukkaiksi.

”Kenttä on huikeassa kunnossa, oli ilo pelata Kytäjällä. Loppuliuku puteissa toi monelle harmia”, hän viestitti.

Speedgolf Tourin ranking-voittaja Mikko Rantanen ei päässyt osallistumaan päätöskilpailuun flunssan takia. Pitkälälle voitto oli kauden toinen, sillä hän oli ykkönen myös kauden avauskilpailussa.

Rantanen voitti tällä kaudella kolme kilpailua ja sijoittui kahdessa toiseksi. 

Speedgolf Finlandin kotisivut

Etsi luettavaa