Hyppää sisältöön

Pingin G425-draiverilla on jo voitettu European Tourilla, mutta kaupoissa mailaa ei ihan heti nähdä – ja tästä se johtuu

Pingin uusi 425-draiveri tulee Euroopassa myyntiin vasta ensi vuoden puolella.

Pingin G425-draiveri julkaistaan toimitusvaikeuksien vuoksi ensin eteläisellä pallonpuoliskolla. Eurooppaan se tulee myyntiin vasta ensi vuoden puolella.

Ensin hyvät uutiset: Pingin uutuus G425 on saanut erittäin positiivisen vastaanoton tour-pelaajien keskuudessa. Useat Pingin edustuspelaajat ottivat sen käyttöön heti ensimmäisenä mahdollisena kisaviikonloppuna, ja Tyrrell Hatton draivasi sillä heti voittoon European Tourin päätapahtumassa, BMW PGA Championshipissä.

Pingin edelliset draiverit ovat saavuttaneet suuren suosion pituuden ja anteeksiantavuuden ansiosta. Uutuus G425 jatkanee tällä onnistuneella konseptilla, ja teknologia on viety jälleen askeleen eteenpäin. 

Huono uutinen on puolestaan se, ettei mailaa saa vielä hetkeen ostaa Euroopasta. Koronapandemian vuoksi välinevalmistajien tuotanto ja toimitukset ovat myöhässä. Näistä haasteista johtuen G425 on alkuun saatavilla vain Uuden-Seelannissa, Australiassa ja Etelä-Afrikassa.

Tämä johtuu tietenkin siitä, että eteläisellä pallonpuoliskolla on nyt kesä ja golfkausi juuri käynnistymässä. Yhdysvallat ja Eurooppa saavat odottaa tämän hetken arvion mukaan tammikuulle 2021. Tämän vuoksi esimerkiksi Euroopan suositushintoja ei ole vielä julkaistu. 

Mailan yksityiskohdista on kaikesta huolimatta jo saatavilla hyvin tietoa. Ping jatkaa tutuksi tulleilla variaatioilla G425:n osalta.

Tarjolle tulee kolme eri versiota lavasta. Max on malleista anteeksiantavin, SFT:n suljettu lapa auttaa korjaamaan slaissia ja LST pitää alakierteen määrän mahdollisimman pienenä. Kaikki kolme mallia on saatavilla sekä oikea- että vasenkätisille. Pingin virallisten sivujen mukaan tarjolla on myös useita varsivaihtoehtoja, mutta perusvarsi on Alta CB Slate. 

Näkyvin muutos on tehty lavan takareunan siirrettävään painoon. Volframipaino on  painavampi kuin ennen, ja se on mahdollista sijoittaa kolmeen asentoon. Paino liikkuu yllättävän vähän, mutta todennäköisesti sen on todettu riittävän suureen painopisteen muutokseen lavassa.

Kaikki Pingin uudet draiverit varustetaan Arccos Caddie Smart -gripeillä. Yhdistämällä gripit Arccos Caddie -applikaatioon, niissä olevien anturien avulla on mahdollista taltioida ja analysoida omia lyöntejä. Mailan ostaja saa ilmaisen 90 päivän kokeilujakson palveluun. 

Koronaepidemian aikaan kun ei voi edes suunnitella ostosmatkaa lämpimiin golfmaihin, tyydymme odottamaan kärsivällisesti mailan rantautumista kotimantereelle.

Ping G425

  • Tarjolla olevat lavat: Max / SFT / LST 
  • Kätisyys: Kaikki kolme mallia saatavilla oikea- ja vasenkätisinä
  • Varsi: Ping Alta CB Slate
  • Grippi: Arccos Caddie Smart
  • Hinta: Ei vielä julkaistu

Etsi luettavaa