Hyppää sisältöön

Pingiltä pinkki Bubba-draiveri

Bubba Watsonin draiverin näköispainos tulee myyntiin.

Pingin ykköstykki Bubba Watson pelaa tunnetusti pinkillä draiverilla. Merkki jatkaa viime vuosilta tuttua erikoisdraivereiden linjaa ja julkaisee G-draiverista kuluttajille suunnatun pinkin version. Osa myyntituotoista menee jälleen hyväntekeväisyyteen.

Bubba Watson voitti vuonna 2012 ensimmäisen Mastersinsa. Voiton kunniaksi Ping julkaisi pinkin erikoisversion Watsonin G20-draiverista ja lahjoitti osan tuotoista lastensairaalalle mailamerkin kotipaikassa Phoenixissa. Pinkki G on nyt siis lajissaan kolmas ja seuraa viime vuoden G30 mallia.

Erikoisversiota on tehty 6000 kappaleen erä. Mailan lapa ja varsi ovat pinkki-mustia – eli ajuri on lähes identtinen Watsonin kanuunan kanssa. Myös suojahuppu matkii lyöntivelhon varusteita: normaalin hupun sijasta pinkin draiverin ostaja saa Bubba-nuken mailansa suojaksi.

Pingin pinkki G-draiveri

Pingin pinkki G-draiveri

Ping

 

The limited-edition Bubba G Driver can be pre-ordered starting today and comes with Bubba’s “caricature” head cover.

Kuva, jonka PING Tour (@pingtour) julkaisi 25. 08ta 2016 klo 8.57 PDT

Regular- ja stiff-vartisena saatavia mailoja on oikeakätisille nostokulmilla 9° ja 10,5°, mutta vasureille vain 10,5-asteisena.

Myyntihinnaksi on USA:n markkinoille suunniteltu 650 dollaria, josta 60 dollaria lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Bubba Watsonin säätiölle. Säätiö tukee lapsia ja nuoria sekä armeijan henkilökuntaa. 

Lue Pingin tiedote asiasta täältä.

 

PING Pro @bubbawatson on his partnership with PING and the limited-edition pink-driver program. Tap the link in our profile for more information!

Kuva, jonka PING Tour (@pingtour) julkaisi 25. 08ta 2016 klo 12.19 PDT

 

Etsi luettavaa