Hyppää sisältöön

Ping julkaisi uuden wedge-sarjan

PIngin uusissa wedgeissa on anteeksiantavuutta

Ping lupaa uuden wedgesarjansa parantavan lähipeliä erityisesti mailan kokonaissuunnittelun takia. Mailat ovat kevyempiä, anteeksiantavempia ja antavat lisää spinniä.

Pingin mailateknikot ottivat uuden lähestymistavan wedgen suunnittelussa. He lähtivät rakentamaan kokonaisuutta gripista grindiin, eli mailan päästä päähän oikean kokonaisuuden löytämiseksi. Lopputuloksena on Glide 3.0 wedge-sarja, jossa maila tuottaa enemmän spinniä, on anteeksiantavempi ja kevyempi kuin aiemmat wedget. 

Maila on tänään ilmestynyt Pingin verkkosivuille ja sitä voi tilata ympäri maailman Pingin sivuilta ja se saapuu myös kauppoihin lähiaikoina. 

”Mailaa voi tilata erilaisilla grindauksilla, se on tehty parantamaan kaikkien lähipeliä. Glide nimi tulee siitä, että materiaalina käytetty hydropearl chromi auttaa mailaa liukumaan entistä paremmin ruohon läpi. Mailat näyttävät upeilta ja niissä on upea tunne palloon”, Pingin presidentti John K. Solheim kertoo. 

Mailalla on voitettu jo kerran myös PGA Tourilla kun se oli ensimmäistä viikkoa ammattilaisten käytössä. Uransa avausvoiton napannut Nate Lashley luotti uusiin wedgeihin sillä viikolla. 

Mailan suositushinta on 155 euroa teräsvarrella ja kymmenen euroa enemmän grafiittivarrella. 

Etsi luettavaa