Hyppää sisältöön

Piltzillä mahdollisuus toiseen Suomen mestaruuteen viikon sisällä

Mikael Piltz opettaa nykyisin Tapiola Golfissa.

Mikael Piltz johtaa kahdella lyönnillä midien SM-kilpailua ennen päätöspäivää. Viikko sitten hän juhli 50-vuotiaiden Suomen mestaruutta.

Mikael Piltz johtaa entisellä kotikentällään Pickalassa pelattavaa midien eli yli 30-vuotiaiden SM-kilpailua ennen päätöskierrosta, joka pelataan tänään. Entinen ammattilaispelaaja ja nykyinen ammattivalmentaja siirtyi johtoon eilen pelattuaan Forest-kentällä päivän parhaan tuloksen: 68.

Piltzin yhteistulos on -2, kun pahimmat uhkaajat Niko Tainio, Sami Orakoski, Keijo Jaakola ja Juha Kolari vaanivat kahden lyönnin päässä par-tuloksessa. Iskuetäisyydellä on myös Piltzin entinen valmennettava Jaakko Mäkitalo, joka päätti pitkän ammattilaisuransa viime kauteen. Hän on tuloksessa +1.

Mikäli Tapiola Golfia edustava Piltz onnistuu säilyttämään johtonsa, kyseessä olisi Piltzille jo toinen Suomen mestaruus noin viikon sisään, sillä viikko sitten hän nappasi Suomen mestaruuden 50-vuotiaissa. Tuolloin ratkaisu venyi uusintaan, jossa Piltz päihitti Mikkelin Golfin Pasi Piispan ensimmäisellä reiällä.

Kilpailu ratkeaa kuuden aikoihin tänään, sillä kärkiryhmä, jossa pelaavat Piltz, Orakoski ja Kolari lähtevät kierrokselle 13.30.

Mid Tourin rankingissa Piltz on ennen SM-kisoja kolmantena, mutta hänellä on tänään hyvä mahdollisuus nousta kärkeen ohi Joonas Hinkkasen ja Ville Karhun.

Tänään ratkeaa myös 60-vuotiaiden Suomen mestaruus. Kisan kärjessä ennen päätöspäivää ovat Suur-Helsingin Golfin Ari Vauhkonen ja Jyväs-Golfin Risto Rautio.  Kisa pelataan Peuramaan Porkkala-kentällä.

Samaan aikaan pelataan myös joukkuemestaruudesta. Siinä Helsingin Golfklubi johtaa, mutta mikkeliläinen Golf-Porrassalmi on vain kaksi lyöntiä perässä.

Midien tulospalvelu | M60 SM-kilpailut

Etsi luettavaa