Hyppää sisältöön

Pickalassa ylitettiin 80 000 kierroksen rajapyykki – näin kierrokset jakautuivat kenttäkohtaisesti

Pickalan Forestin 16:s reikä on yksi Suomen parhaista par-kolmosista

Pickalan kolmella kentällä on pelattu tällä kaudella 80 000 kierrosta. Määrä vielä kasvaa, sillä kenttä on vielä auki.

Pickalassa rikottiin eilen (20.11.2019) Suomen oloissa maagisena pidetty vuosittainen kierrosmäärä. Historiallinen rajapyykki saavutettiin Forest-kentällä klo 10.40, kun 80 000:s pelaaja starttasi kierrokselle. 

Siuntiossa sijaitsevassa golfkeskussa on kolme kenttää, ja kierrokset jakautuivat melko tasaisesti eri kenttien välillä. Suosituin Pickalan kentistä on Park, jossa on pelattu jo noin 28 000 kierrosta. Forestin on kiertänyt noin 27 000 pelaajaa ja Seasiden noin 25 000 pelaajaa.

”Pickalan strategia on olla Suomen vetovoimaisin ja palvelevin golfyhteisö. Ennätyksellinen kierrosmäärä tukee yhtenä mittarina onnistumistamme vetovoimaisuuden vaateessa. Tyytyväisin olen kuitenkin siihen, että pelioikeusmarkkinamme on vetänyt historiallisen hyvin ja olemme onnistuneet uusien pelaajien, mm. nuorien aikuisten, houkuttelemisessa Pickalaan”, kertoo toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

”Uskon vetovoiman kasvuun myös jatkossa, sillä pahimmat pelilliset haitat Seasiden kehitystyössä on nyt takana ja kaudella 2020 pelaajat pääsevät nauttimaan koko kesän kaikista alueen 65 greenistä ilman niihin kohdistuvia työhaittoja.”

Pickalan kentät pidetään avoinna säävarauksella niin pitkään kun mahdollista. Vaikka kentät olisivat välillä suljettu pakkasen vuoksi, avataan ne uudelleen aina mikäli sääolosuhteet sen sallivat. Tarkista päivän tilanne caddiemasterilta (tai nettisivuiltamme) ennen kuin lähdet ajamaan kentälle.

Caddiemaster on paikalla arkisin klo 9 alkaen.

Etsi luettavaa