Hyppää sisältöön

Pickala Golf Week – golfin juhlaa koko viikko

Suomen suurin scramble on myyty loppuun. Se pelataan Pickala Golfissa lauantaina 24.7.

On olemassa Tangomarkkinat, Iskelmä-Festivaalit ja ne kaikki muut. Golfareiden oma festari on Pickala Golf Week, joka tänä vuonna järjestetään 16.7–25.7. Vauhdikas ja tapahtumarikas viikko on täynnä pelaamista ja oheistoimintaa #SpiritofPickala-hengessä. 

Pickala Golf Week kutsuu lajin harrastajat yhteen rennossa, välittömässä hyvän fiiliksen hengessä, jossa golf osa kokemusta. Pickala Golf Weekin tapahtumat ovat myös mainio tapa päästä pelaamaan Pickala Golfiin, joka kolmesta kentästään huolimatta on usein aamusta iltaan kovassa käytössä. 

Viikko lähtee käyntiin 16.7 Pickala Ladies Openilla ja Mulligan Openilla. Siitä jatketaan Ravintola Spoonin grillibileisiin taatusti nälkäisinä ja sieltä poistutaan tyytyväisinä. Hyvinvointi & Sporttiviikonloppu pitää sisällään puistojumppaa, TE3-liikkuvuustestejä ja puristusvoimamittauksia. Lisäksi voit osallistua Tennis & Padel -pelitapahtumaan ja kokea itse Pickalan uudet padelkentät. Keho ravitaan Ravintola Spoonin brunssilla ja mieli liikunnan jälkeen Pickalan kartanorakennuksen saunatiloissa. 

Jos viikko lähtee ryminällä käyntiin, ei toinen puolikas jää jälkeen metrin puttiakaan. Kiireetön viinin ja hyvän ruoan täyteinen Riedel Open pelataan keskiviikkona 21.7. Kierroksen keskellä toteutettu viinitasting nostaa rimaa, ja se ylitetään viimeistään kierroksen jälkeen nautitulla kahden ruokalajin illallisella Ravintola Spoonissa. Sopivilla viineillä tietenkin.

Ilmakuva Seaside-kentän 18. reiältä.

Ilmakuva Seaside-kentän 18. reiältä.

Pickala Golf

Keskiviikosta sunnuntaihin Pickalan täyttää toinen toistaan mielenkiintoisemmat kilpailut ja tapahtumat, joista nostona Perjantain Retroperjantain Rumble. Erikoiskilpailuja täynnä oleva Rumble pelataan ysärihengessä ja mm. parhaiten pukeutuneet palkitaan. Tapahtuma päättyy illan tunteina Radio Novan Retroperjantaibileisiin Ravintola Spoonissa, jossa menojalka saa vipattaa retrojuomien ja hyvän musiikin siivittäminä. 

Koko Pickala Golf Weekin kruunaa sunnuntain maalaismarkkinat, jossa Uudenmaan alueen yrittäjiä saapuu paikalle esittelemään ja myymään tuotteitaan. Paikalla on myös eri golfalan toimijoita. Pomppulinna, poniratsastus ja Minni & Roope Golf Schoolin golfrata takaavat koko perheen viihtyvyyden markkinoilla. 

Pickala on Pohjoismaiden suurin golfkeskus.

Pickala on Pohjoismaiden suurin golfkeskus.

Teemu Kiiskinen / Twelve Productions

Palvelupäällikkö Sanna Haavisto Pickala Golfista kertoo Golf Weekin olevan suosittu omien jäsenten keskuudessa, mutta myös vierailijoita saapuu paikalle runsaasti. Viikon ohjelma on monipuolinen ja siihen on panostettu isosti. Haavisto korostaa sitä, että viikon tapahtumat ovat todella loistava mahdollisuus päästä Pickalaan pelaamaan ja samalla aistimaan #SpiritofPickalaa.  

Mitä sitten on Pickalan henki?

”Se on iloista ja rentoa tunnelmaa, toisten huomioimista, kotoisaa oloa. Jokainen Pickala Golfiin tulija tuntee olevansa tärkeä”, Haavisto kiteyttää.

Henki lähtee Haaviston mukaan Pickala Golfin jäsenistä, yhteishengestä, joka ruokkii itse itseään. Isossa yhteisössä kaikki eivät tunne toisiaan, mutta kaikkia yhdistää golf ja Pickala. Yhteisöllisyys on monimuotoista: se näkyy ja kuuluu Pickalassa esimerkiksi aktiivisissa toimikunnissa ja pienemmissä kaveriporukoissa. Aktiivisella klubilla myös yksittäiselle pelaajalle peliseuraa löytyy aina.

”Pickala Golfiin on kiva tulla ja täällä on hyvä olla”, Haavisto summaa.

Pickala Golf Weekin ohjelma

Etsi luettavaa