Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Kullo Golf

Pian kelpaa taas treenata – Kullo Golfin uusittu range avataan toukokuussa

Pelaajat pääsevät harjoittelemaan loistavissa olosuhteissa, kun kausi käynnistyy Kullo Golfissa. HAVAINNEKUVA

Tuliterä range lähipelialueineen on Kullo Golfin kärki kauteen 2022. Uusittu range aukeaa toukokuun aikana.

Viime kaudella Kullo Golfissa käyneet huomasivat massiivisen työmaan range-alueella. Lyömään ei päässyt ja maata ajettiin tontille lasti toisensa perään. Selvää oli, että notkolla oleva range tulisi muuttamaan muotoaan, ja niin on myös käynyt. 

Viime vuoden aikana rangelle tuotiin kaikkinensa 57 000 kuutiota maata. Tällä määrällä koko pohja laitettiin uusiksi. Enää ei tarvitse arpoa, mihin oma pallo lyönnin jälkeen on laskeutunut, eikä se häviä notkon pohjalle. 

Kullo Golfissa rangella lyödään ruoholta ja tekonurmisia kohdeviheriöitä löytyy kaikkinensa viisi. Rangella lyödään samanlaisilla rangepalloilla, jollaisilla harjoiteltiin myös vuoden 2018 Challenge Tourilla, joten pallojen laadusta ei lyönnin mitta jää kiinni. Robottikerääjä ja 30 000 palloa varmistavat, että lyötävää riittää. 

Mittaa rangelle tulee noin 250–270 metriä, joten suuri osa pelaajista voi kaivaa bägistä huoletta myös isommat mailansa. Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema kokonaisuus houkuttaa paikan päälle ja tulee varmasti olemaan kovalla käytöllä tulevalla kaudella.

Rangen ohella myös Kullo Golfin lähipelialue on laitettu uuteen uskoon. Opetusstudion viereen rakentuu uusi iso puttigriini, joka tulee noudattamaan samaa linjaa kentän griinien kanssa. Puttigriinillä saatu tuntuma hyödyttää kierroksella puttien upottamista. 

Lisäksi vierestä löytyy lähestymisviheriö ja bunkkeri, josta pystyy lyömään pitkiä lyöntejä rangen suuntaan. Myös opetusstudioita on paranneltu, ja ne ovat valmiita ottamaan pelaajia vastaan heti kauden alusta Jan Forsellin johdolla. Harjoittelu ei jää puitteista kiinni Kullo Golfissa. 

Kullo Golfin toimitusjohtaja, lähes kaiken golfin parissa kokenut Rauno Pusa innostuu silmin nähden uudistuksista. Rangen uudistus on selvästi osunut myös konkarin mielestä maaliin, eikä hän itsekään malttaisi odottaa ensimmäisten pallojen lyömistä.

Uudistus on ollut iso, ja se vaati viime kaudella uhrauksia harjoitusolosuhteissa. Satsaus on Pusan mielestä ehdottomasti kannattanut. Hän odottaa kauden avausta luottavaisin mielin ja tietää, että koko henkilöstö Kullo Golfissa on valmiina uuteen kauteen. 

Vihreät arvot ja niiden mukaan toimiminen on pinnalla golfalalla, niin myös Kullo Golfissa. Väylän 12 rinteeseen, klubitalon eteen asennetaan aurinkopaneelien rypäs. Niiden tuottamalla energialla pystytään kattamaan muun muassa klubitalon ilmalämpöpumppujen toiminta ja golfautojen lataus. Luonnonkauniit maisemat eivät Pusan mukaan jätä muuta vaihtoehtoa kuin toimia vihreiden arvojen mukaisesti. 

Kullo Golfin ravintola avasi ovensa aprillipäivänä lounaan merkeissä. Alkulämmöt on siis myös ravintolassa hoidettu kunnolla ennen golfkauden avausta. Kullossa siirrytään tällä kaudella WiseGolf-ajanvarausjärjestelmän käyttöön. Järjestelmän monipuolisuus ja helppokäyttöisyys palvelevat kaikkia. 

Klubitalon pienet parannukset ja motivoitunut henkilökunta kaikkien muiden uudistusten kanssa takaavat sen, että tällä kaudella Kullo Golfissa on entistä mukavampi tunnelma. Ja mikä parasta, Kullo Golfissa on tilaa pelata!

Etsi luettavaa