Hyppää sisältöön

Phil Mickelson muuttaa – lähes koko maailman golfkermalla sama postinumero

Phil Mickelson rakennuttaa raporttien mukaan taloa Jupiteriin

Phil Mickelson kertoi jo vuonna 2013, että hän on pohtinut muuttoa itä-rannikolle Floridaan. Syynä tähän on verotus, joka on suurituloiselle paljon kevyempää Floridassa kuin Kaliforniassa. Luontaisetuna Mickelson tulee saamaan melko laadukkaita pelikavereita.

Viiskymppisiään kesällä juhliva Phil Mickelson on toteuttamassa suunnitelmansa muutosta Etelä-Floridaan. Pitkän linjan kalifornialainen, San Diegossa majaansa pitävä Mickelson rakennuttaa parhaillaan taloa Jupiteriin Floridaan. 

Golftähtien postinumero tulee siis myös osaksi Phil Mickelsonin osoitetta. Samalla alueella majaansa pitävät maailmanlistan seitsemän parhaan joukosta peräti kuusi parasta pelaajaa. 

Brooks Koepka, Rory McIlroy, Justin Thomas, Dustin Johnson, Patrick Cantlay ja Tiger Woods ovat kaikki lähes naapureita keskenään. Vielä kun listaan lisätään sellaisia nimimiehiä kuin Rickie Fowler, Luke Donald ja Ernie Els, niin alkaa käydä selväksi, että hyviä kirittäjiä löytyy harjoituspäiville. 

Myös vanhanliiton hall of famerit kuten Jack Nicklaus, Greg Norman, Gary Player ja Nick Price asuttavat aluetta. 

Seuraava kysymys Mickelsonille lienee minkä kotikentän hän valitsee itselleen? Medalist on Tiger Woodsin kotikenttä, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy. Bears Club (Nicklauksen kenttä) on varmasti yksi konkreettinen vaihtoehto kuten myös Michael Jordanin omistama Grove? Michael Jordan voi pitää alueella golfareille hyppyheittoharjoituksia jos koripallo kiinnostaa. 

Muutto ei kuitenkaan ole vielä ajankohtainen. Mickelsonin poika valmistuu lukiosta ensi vuonna, joten muutto tapahtunee vasta silloin. 

Tiger Woods muutti myös Kaliforniasta Floridaan, mutta tämä tapahtui jo vuonna 1996. Woods myönsi, että syynä muuttoon oli raha. 

Jupiterin skineissä lienee kohtalaisen kova taso ja mahdollisesti suuret panokset. 

Etsi luettavaa