Hyppää sisältöön

Phil Mickelson jyräämässä debyyttivoittoon Champions Tourilla – myös kiertueen ennätyksen rikkominen mahdollista

Phil Mickelson ja normaali selfie

Phil Mickelson pelaa Champions Tourin ensimmäistä kilpailuaan ja on etenemässä vastustamattomaan voittoon.

Phil Mickelson johtaa uransa ensimmäistä Champions Tourin kilpailua neljällä lyönnillä ennen päätöskierrosta. ”Lefty” on pelannut kaksi kierrosta 17 alle parin (61-64). Pitämällä tason huomenna, hän voi rikkoa Champions Tourin ennätyksen.

Kaikkien aikojen paras voittotulos suhteessa pariin Champions Tourilla 54 reiän kisassa on 25 alle parin. 

Champions Tourin alaikäraja on 50 vuotta. Mickelson ylitti sen kesäkuun puolivälissä. Nyt hän pelaa uransa Champions Tourilla uransa ensimmäistä kilpailua. Hänestä on mahdollista tulla 20. pelaaja, joka voittaa uransa ensimmäisen CT-kisan.

”Olen putannut todella hyvin ja tuntuu siltä, että alan saada palkkaa kovasta harjoittelusta”, Mickelson totesi toisen kierroksen jälkeen, jossa hän oli lähellä tehdä mm. hole-in-onen.

Mickelson on fyysisesti että pelillisesti huippukunnossa, sillä hän on takonut kisassa yli 300 metrin pommeja. Hänen ylivoimastaan kertoo paljon se, että hän on pelannut molempina päivinä matalimman tuloksen. Kahden kierroksen aikana birdiejä on tullut 19 ja bogeja vain kaksi.

Kilpailussa toista sijaa jakavat Rod Pampling ja Tim Petrovic tuloksella -13. Kiertueen pitkäaikainen valtias Bernhard Langer mahtuu kymmenen joukkoon tuloksella -9. Ikää saksalaisella on jo 62 vuotta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa