Hyppää sisältöön

Phil Mickelson antaa näyttöjä Tiger Woodsille Presidents Cupia varten: ”Minulla on maailman paras työ”

Phil Mickelson on aktivivoitunut viimeisten kuukausien aikana pistämään peliään paremmille raiteille

Phil MIckelson (65,-6) haki ennen torstain kierrostaan Las Vegasissa ryminää omaan esitykseensä Vegas Golden Knigthsin NHL-pelistä.

Phil Mickelson loisti torstaina Las Vegasissa käynnistyneessä PGA Tourin kisassa. 44 kertaa pääkiertueella voittanut ”Lefty” takoi tauluun luvut 65 (-6), jolla hän on tuloslistalla jaetulla kolmannella sijalla. 

Avaukset osuivat tarkasti väyliin (78 %), viheriöihin hän osui oikealla lyöntimäärällä 15 kertaa. Viihdeteollisuuden pääkaupungissa ja ympäri maailman Mickelsonille pidetään edelleen peukkua viikonloppuna. Vuoden 2019 alkuvaiheilla Pebble Beachissa saavuttamansa voiton jälkeen hän on ollut tuloksellisesti valtava pettymys. Mastersissa Mickelson venyi vielä 18:ksi, voiton  jälkeen  toiseksi paras sijoitus on käsittämättömästi 48:s.

”Minulla on maailman paras työ, rakastan pelaamista PGA Tourilla. Rakastamieni pelikaverien kukistaminen on suuri haaste ja nautinto”, Mickelson muistutti voimavarasta, joka on pitänyt hänet huipulla 1990-luvun alkupuolelta. 

Mickelson on nostanut itseään paljon esille  sosiaalisessa mediassa viimeisten kuukausien aikana.  Kesäkuussa 2020 hän täyttää 50 vuotta ja tavoittelee jälleen kerran puuttuvaa US Openin titteliä. Mickelsonista on päivitystensä kautta kuoriutunut vuosien saatosssa entistä humoristisempi ”nice guy”, joka avautuu somessa etenkin elämäntapojensa muuttamiseen liityvissä asioissa.

Ura on taitekohdassaan, Phil Mickelson on pelannut jokaisessa Presidents Cupissa vuodesta 1994 ja ollut maailmanlistalla 50:n joukossa yli 25 vuotta. Tämän vuoden loppuvaiheilla nämä molemmat sarjat ovat vakavasti katkolla. Etenkin Presidents Cupissa pelaaminen. Tiger Woodsilla on neljä villiä korttia joulukuiseen kilpailuun.

Vaikka Mickelson olisikin yleisön ja median kannalta toiseksi paras valinta ( Woodsin itsensä jälkeen) USA:n joukkueeseen, vain voitto Las Vegasissa tai pari erittän vahvaa sijoitusta kymmenen joukkoon voisivat vielä antaa Tigerille perustelut taisteluparinsa nostamiseksi Australiaan lähtevään koneeseen.

Kisaa johtaa Kanadan Nick Taylor (63,-8). Brooks Koepka (70,-1) oli totutun vaisu tavallisessa kisassa, hänen veljensä, European Challenge Tourilta tuloksetta läpimurtoa hakenut Chase Koepka iski tauluun luvut (66-5).

Kilpailun tulosseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa