Hyppää sisältöön

PGA Tourilla uusinta jatkuu maanantaille

Georgiassa pelattava RSM Classic tullaan ratkaisemaan vasta maanantaina kun uusinnassa on jäljellä vielä neljä pelaajaa.

Neljännen kierroksen päätteeksi viisi pelaajaa päätyi tasatulokseen -17. Camilo Villegas, Billy Horschel, Henrik Norlander, Blayne Barber ja Mackenzie Hughes. Horschel putosi pois tehtyään bogin ensimmäisellä uusintareiällä mutta neljä muuta pelaajaa jatkavat maanantaille. 

Pimeys katkaisi äkkikuolema menetelmällä pelatun uusinnan. Uusintaa ehdittiin pelata kaksi reikää. Jäljellä olevalla nelikolla on kaikilla paljon pelissä. 

Villegas ja Norlander hakevat voitolla täyttä pelioikeutta tourille. Ruotsalainen Norlander menetti korttinsa viime kaudella ja pelaa kilpailussa sponsorin kutsulla. Villegas taas käyttää vajaata voittajan kategoriaa parin vuoden takaa, joka antaa pelioikeuden vain osaan kilpailuista. 

Blayne Barber ja kanadalainen rookie Hughes hakevat ensimmäistä voittoaan tourilla. Kahden vuoden pelioikeuden lisäksi voittajalle on tarjolla kutsu Players Championshipiin, Tournament of Championsiin, PGA Championshipiin ja Mastersiin. 

Leaderboard

Etsi luettavaa