Hyppää sisältöön

PGA Tour – Valmistautuu vedonlyöntiin

Phil Mickelson johtaa PGA Championshipiä kolmen kierroksen jälkeen.

Urheilua koskeva vedonlyönti on Amerikassa sallittua vain neljässä osavaltiossa. Korkeimman oikeuden päätöstä odotetaan kiellon poistamiseksi.

PGA Tour on valmistautunut mahdolliseen vedonlyönti toimintaan jo reilun vuoden ajan. Pelaajia on koulutettu rehellisyys ohjelmassa, jossa ollaan käyty läpi vedonlyönnin mahdollista korruptiota. 

PGA Tour haluaisi tietysti netota tuloja vedonlyönnistä, silloin jos se sallitaan. Tour haluaa itse kontrolloida millaisia vetoja ihmiset lyövät. Esimerkiksi negatiiviset vedot, kuten isot tulokset ja tilastolliset epäonnistumiset ovat riskialttiita sopupelille. 

Vedonlyönnistä ovat kiinnostuneet myös koripallosarja NBA, sekä Major League Baseball. Organisaatiot ovat tehneet yhteistyötä parhaiden vedonlyöntimallien kehittämiseksi niin, että ne lisäävät fanien kiinnostusta ja kilpailujen/otteluiden katsojamääriä. Silloin vedonlyönnin tuoma tuotto on monipuolinen. 

PGA Tour aikoo sisällyttää vedonlyöntiin mielenkiintoisia tilastoja ja kilpailumuotoja kasvattaakseen fanien kiinnostusta. 

Amerikan korkein oikeus päättää asiasta heinäkuuhun mennessä. 

Etsi luettavaa