Hyppää sisältöön

PGA Tour – Memorial Tournament keräsi maailman huiput kilpailemaan

Jack Nicklauksen isännöimässä kilpailussa nähdään kahdeksan maailman kymmenestä parhaasta pelaajasta. Tähän joukkoon kun lisätään vielä Tiger Woods ja Phil Mickelson on golf katsojalle varmasti viihdyttävää.

Kärkinimistä kilpailun parhaiten aloitti Hideki Matsuyama, joka jakaa kärkipaikkaa tuloksella 65, -7. Hideki voitti kilpailun vuonna 2015 ja on varma ennakkosuosikki hyvän aloituksen jälkeen. 

Myös Jason Day (68, -4) ylsi kärkikymmenikköön vaikka flunssa oli vienyt voimia painon pudotessa noin viisi kiloa. 

Etenkin iltapäivällä puuskittainen tuuli teki kentästä haastavan ja kierroksen aikana oli vaikea välttyä virheiltä. Tuloksessa par nähdään suurin joukko nimimiehiä. Dustin Johnson, Adam Scott, Justin Thomas, Rickie Fowler ja Tiger Woods ovat kaikki parissa.  Rory McIlroy (+2) ja Jordan Spieth (+3) saivat kehnon alun viikolle.

Woods joutui kirimään paria kiinni pelattuaan etuysinsä tulokseen 39, +3. Tiger sai svingin toimimaan takaysillä ja missasi vain yhden väylän, upotti neljä birdiä ja teki ainoan bogin kolmella putilla kuudesta metristä.

Hän oli tyytyväinen tekemiinsä säätöihin ja kertoi selän olleen tavallista jäykempi aamulla. Woods ei silti ole huolissaan selästä sillä kipua ei ole ollut.

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa