Hyppää sisältöön

PGA Tour – Malesiassa nähtiin 61 ja 62

Gary Woodland ja Marc Leishman iskivät kärkipariin huipputuloksilla.

Pehmeissä olosuhteissa pelaajat voivat olla aggressiivisia avauspelissä ja lähestymisissä. Kun yhtälöön lisätään loistavat griinit putoavat tulokset reilusti pakkaselle. 

Gary Woodland pelasi kilpailun parhaan tuloksen 61 tekemällä kierrokselle 11 birdiä. Hän jakaa kärkipaikkaa tuloksessa -14. Woodland ei ole tehnyt viikolle ainuttakaan bogia. 

Kärkiparissa nähdään myös toinen perjantain huipputulos. Marc Leischman iski 10 birdien kerroksen (62) ja nousi jakamaan kärkipaikkaa. Australialainen ei onnistunut voittamaan kaudella 2018 ja varmasti haluaa lisää pokaaleja kaappiinsa. 

Mistään kaksintaistelusta ei ole kyse. Neljän lyönnin sisään kärjestä mahtuu kaksitoista pelaajaa. Paul Casey (-13) on kolmantena vain lyönnin päässä. Justin Thomas on juuri kärkikymmenikön ulkopuolella tuloksessa -9. 

Louis Oosthuizen (-10) nähdään kärkikymmenikössä. Mies on missannut vain neljä cutia kahteen vuoteen mutta silti jäänyt televisiokuvista. Viimeinen voitto pääkiertueilta on keväältä 2016. Viime kaudella peliä vaivasi yllättäen heikko rautapeli, vaikka Louis ei ole tehnyt muutoksia rautasettiin sitten kauden 2016. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa