Hyppää sisältöön

PGA Tour – Justin Rose vahvisti paikkansa maailmanlistan kärjessä

Justin Rose pelasi kärkipaikalla viikonlopun kierrokset ja onnistui voittoon kahden lyönnin erolla. Adam Scottin haaste tuli kierroksen lopussa.

Justin Rose lähti finaalikierrokselle kolmen lyönnin johdossa. Kärkiryhmässä nähtiin bogeja etuysillä mutta loppuun saatiin hyvä kamppailu. Adam Scott (-19) iski neljä peräkkäistä birdiä kierroksen loppuun. Justin Rose (-21) onnistui vastaamaan omilla birdeillään väylille 16 ja 18. Scott oli kilpailun paras pallonlyöjä mutta myös upeasti lyönyt Rose onnistui paremmin lähipelissä. 

Heikon alun jälkeen Justin Rose pelasi kierroksen viimeiset 12 reikää viisi alle parin. Loistavalla viikolla ansaittu voitto oli uran kahdeskymmenestoinen. Tasaisuus on vienyt maailmanlistan kärkeen. Viimeisessä 17 kilpailussa Justin on sijoittunut viiden parhaan joukkoon yhdeksän kertaa ja ollut kymmenen parhaan ulkopuolella vain neljästi.

Vaihto Honman välineisiin kaudelle 2019 johti nopeasti onnistumiseen. TaylorMaden TP5 pallo ja M3 väyläpuut pysyivät bägissä toistaiseksi. 

Rory McIlroy ja Jason Day kirivät viidenneksi (-14). Tiger Woods puristi sunnuntain viisi alle parin ja jakoi sijaa 20 (-10). 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa