Hyppää sisältöön

PGA Tour – Justin Rose otti komennon Texasissa

Justin Rose pelasi Fort Worth Invitationalin kärkeen tuloksilla 66-64.

Rose johtaa kilpailua lyönnin erolla upean peliesityksen jälkeen. Kahden kierroksen yhteistulos -10 on tullut loistavan pallonlyömisen avulla. Pitkässä pelissä Justin Rose johtaa Strokes Gained tilastoja tiiltä griinille ja on draivien pituudessa toisena 320 jaardin keskiarvolla. 

Rose kertoi hyvän draivaamisen olleen ratkaisevassa roolissa, sillä pienet griinit vaativat tarkkoja lähestymisiä. Tarvittava kontrolli saadaan vain väylältä pelattaessa ja vinot avaukset päätyvät helposti raffiin ja puiden alle. 

Emiliano Grillo on toisena tuloksessa -9 ja rannevammasta palannut Brooks Koepka pitää kolmatta sijaa tuloksessa -7. Koepkan tulos 63 (-7) oli perjantain paras. 

Jordan Spieth kärsii edelleen puttiongelmista mutta varma pallonlyöminen on pitänyt hänet kilpailussa mukana tuloksessa -3 (T23). 

Colonial Country Club on vuosittain yksi tourin haastavimmista kisakentistä. Avauskierroksen kärkinimet Hoffman ja Na pelasivat molemmat perjantaina kolme yli parin. Kilpailun cut-raja jäi tulokseen +2. 

Yhteistulos

Etsi luettavaa